HŰHA

Vallott a híres magyar ducimodell, különleges férfiak keresik kegyeit

A 100 kilós magyar lányt imádják a férfiak, és a divatvilágot is meghódította. Az őt ért sérelmekről is beszélt Sirokai Diána.
  • Szerző: Ripost

Közel 900 ezren követik Instagramon a magyar plus size modellt, Sirokai Diánát, akinek kegyeit hírességek és sportolók keresik.Palvin Barbara és Dzsudzsák Balázs után a harmadik legnépszerűbb magyar az Instagramon egy 23 éves, Londonban élő magyar lány, Sirokai Diána. Dia családjával nagyjából tíz évvel ezelőtt költözött ki Angliába, és már akkor híres modell, illetve divattervező szeretett volna lenni. 16 éves korában el is indult a pályán, ám a duci lány iskolatársai miatt egy időre feladta álmait.

"Másfél évre abbahagytam, mert nagyon sokat bántottak a suliban miatta, és nem igazán tetszett az embereknek, hogy a londoni „menő” klipekben szereplek" – meséli a Borsnak a Dia, aki édesanyja mellett műkörmösként is dolgozott, ám végül mégis a divat világát választotta. A nagy áttörés pedig 2017-ben következett be, amikor Kim Kardashian fürdőruhás képét inspirációként használva maga is fehér fürdőruhában pózolt. A fotó bejárta a teljes világsajtót, és még maga Kardashian is felfigyelt rá, sőt szívecskével kommentálta is Dia képeit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

"Azok a képek nagyon sokat dobtak a karrieremen. Van most pár dolog készülőben, és szerintem azok lesznek az eddigi legnagyobb sikereim" – mondta a magyar lány, aki nemzetközileg is magasan jegyzett a plus size modellek között, így nem csoda, hogy hírességekhez is sikerült közel kerülnie.

"Nagyon sok sztárral találkoztam már a karrierem során, de a körmös pályafutásom során találkozhattam személyesen va­lakivel, akire kiskorom óta felnéztem. Mariah Carey-nek egyszer én csináltam a körmét egy gálára Angliában." A modellkedéssel, a divattervezéssel azt szeretné megmutatni, hogy a nők úgy gyönyörűek, ahogy vannak.

"Semmi gond azzal, ha valaki lefogy, sőt büszkék is lehetnek arra, amit elértek. De szeretni kell magunkat, mert a magabiztosság mindenre kihat az életben" – mondja Dia.

"Nagyon sokat bántottak korábban, de aztán megelégeltem a gyűlölködést. Nem szabad adni mások véleményére, mert lehetetlen mindenkinek megfelelni. A negatív kritikán ma már csak nevetek. Magyarországon is csak két dolog miatt érnek atrocitások: a testem és a roma származásom miatt. A legtöbb komment azt írja, hogy biztos egy buta cigánylány vagyok, meg dagadéknak neveznek, de ezeket magamra se veszem. Büszke vagyok magamra, és tudom, hogy mire vagyok képes"– mondta  a lapnak őszintén Dia, hozzátéve, hogy némi változást azért ő is szeretne.

"Szeretnék fogyni, de nem túl sokat, és inkább csak az egészségem miatt, mert az a legfontosabb. De még akkor is plus size modell leszek, és szeretem is, hogy van mit fogni rajtam. Sokan félre is értenek, pedig én nem azt mondom, hogy maradj kövér, hanem azt, hogy szeresd magad" – osztja meg terveit Dia, aki azt is elárulta, hogy van párja.

"Persze rengeteg pasi rámír, még olyanok is, akikből ki se nézném, hogy tetszem nekik, például híres sportolók. De inkább személyesen ismerkedem amúgy is, mert nem szeretek kockáztatni."

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A klasszikus linzer titka
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?