HŰHA

„Nagyon bepánikoltam” – Rémisztő dolog történt nyaralás közben a TV2 szerelmespárjával

Akár tragédiával is végződhetett volna az első közös külföldi vakáció!
  • Szerző: Doris

Békefi Viktória a Sztárban Sztár leszek! első szériájának köszönheti, hogy megismerte Feng Ya Ou-t, a verseny vége után egy héttel pedig már egy párt is alkottak. Így mondhatjuk, hogy a csinos énekesnő nemcsak hogy megnyerte a tehetségkutatót, de a szerelmet is a Sztárban Sztár leszek!-nek köszönheti.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Nagyon bepánikoltam” – Rémisztő dolog történt nyaralás közben a TV2 szerelmespárjával

Fotó: Facebook

A két fiatal azóta is elválaszthatatlan, néhány napja pedig Horvátországba utaztak, életük első közös külföldi nyaralására. Nos, a vakáció nagy izgalmakat tartogatott, Vikiék ugyanis viharba kerültek a tengeren, és bármilyen kétségbeesetten is próbálkoztak kievezni, egy métert sem haladtak a magasra felcsapó, háborgó hullámok között!

„Életünk első közös külföldi nyaralásának második napján kimentünk a tengerpartra strandolni. Mi, okosak, vittünk magunkkal egy hatalmas, felfújható, pávás matracot, amire ketten is fel tudunk feküdni. Nos, meg is tettük, akkor még gyönyörű volt az idő! Nézelődtünk, beszélgettünk a matracon fekve, majd kitaláltuk, hogy evezzünk egy kicsit beljebb. Annyira elcsevegtük, elviccelődtük az időt, hogy hirtelen azt vettük észre, hogy nagyon besodort minket a közben nagyon feltámadó szél. Akkor már tudtuk, baj van, de eleinte még próbáltam nem bepánikolni. Elkezdtünk kifelé evezni, de hiába, egy métert nem haladtunk” – kezdte a -nak Békefi Viki, akitől kedvese, Feng Ya Ou vette át a szót.

„Addigra már nagyon beborult felettünk az ég, nagyok voltak a hullámok. Gondolkoztam is, hogy egy romantikus filmbe vagy egy katasztrófafilmbe csöppentem-e. Csak felettünk voltak feketék a felhők Inkább arrafelé haladtunk, amerre a vitt minket a sodrás” – idézte fel az énekes az ijesztő perceket.

A szerelmesek órási szerencséje, hogy két SUP-os tőlük körülbelül kétszáz méterre szintén bajba került, és észrevették, hogy Vikiék még náluk is jobban szenvednek.

„Pont ekkor jutottunk mi is arra a határozásra, hogy segítséget kell kérnünk, mert nem fogunk tudni kijutni a partra. Ekkor már tizenöt perce tartott a küzdelem, úgyhogy intettem az egyik SUP-osnak” – árulta el Ya Ou, aki nagyon bízott a segítségben, de Viki már kevésbé volt optimista.

„Kiabáltam, hogy úgyse fognak idejönni! Ekkor már nagyon bepánikoltam, de hihetetlen, hogy első szóra jött a segítség” – mondta.

Végül a két férfi, akárcsak két delfin a SUP és két kötél segítségével húsz perc alatt kihúzta a partra a szerelmeseket. Természetesen, ahogy ez lenni szokott, a vízi kaland végére teljesen lenyugodott az idő és a hullámok is elcsendesedtek.

Viki és Ya Ou meghívta egy sörre a megmentőket és egy nagyon jót beszélgettek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?