HŰHA

„Külön fogunk élni Sofival” – váratlan bejelentést tett a magyar sztáranyuka

Tücsi és Sofi fontos döntést hozott! A szerelmeseket nehéz választás elé állította az élet, ők pedig úgy döntöttek, egy ideig külön költöznek.
  • Szerző: Ripost

Különköltözik egy időre Tücsi és gyermeke édesapja, Sofi! A sztáranyuka és kedvese egy videóban számoltak be arról, hogy Sofi szerződést kapott Csíkszeredában, azonban a munka és kislányuk miatt a család nem tud kiköltözni. Viszont azt sem szerették volna, ha a magyar válogatott jégkorongozó kihagy egy ilyen lehetőséget, ezért nagy nehézségek árán arra döntésre jutottak, hogy az idény alatt különköltöznek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Tücsi és Sofron István igyekszenek több időt kettesben tölteni

Tücsi és Sofi egy időre külön költöznek (Fotó: Keller Mátyás / Ripost)

„Csíkszeredába igazolok, ami nagy öröm számomra, mivel csíkszeredai is vagyok, tudom mekkora hagyománya van az ottani jégkorongnak, az a nemzeti sport Erdélyben. Viszont így a nyolc hónapos szezonból legalább öt hónapot Csíkszeredában kell töltenem” – kezdte a videóban Sofi, majd Tücsi átvette a szót.

„Nyilván nem volt egy egyszerű döntés, mivel most mi nem tudunk elköltözni, így távkapcsolatban kell élnünk. A költözés egyrészt a munka miatt jelenleg kivitelezhetetlen, másrészt szeretnénk Narust beíratni az oviba szeptembertől. Nagyon imádja a gyerekeket, és látszik, hogy szüksége van a társaságra. Végül úgy döntöttünk, hogy a csajok maradnak, Sofi pedig megy” – árulta el Tücsi majd hozzátette: természetesen minden pillanatot megragadnak majd, hogy találkozhassanak. Ha nem Sofi jön Magyarországra, akkor a sztáranyuka ül repülőre Narával.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?