HŰHA

Tovább dagad a botrány, hiába lakoltatták ki Pécsi Ildikó unokáját

Úgy tûnik, hogy a történtek ellenére is visszafoglalta a lakást. Magánlaksértés miatt feljelentést fontolgat Pécsi Ildikó.
  • Szerző: Ripost

A Kossuth-díjas színművésznő, Pécsi Ildikó május 7-én lakoltatta ki budai házából az unokáját, ám úgy tűnik, a fiatalember visszafoglalta a lakást. Egy hónapot kapott, hogy elvigye holmijait, ám amikor a színésznő megbízottja szerdán szerette volna birtokba venni a házát, nem jutott be az ingatlanba. Az első megdöbbenés után kiderült, lecserélték a zárat, amit a kilakoltatásnál a rendőrök és a végrehajtó jelenlétében lakatos szerelt fel."Ildikó szinte mozgásképtelen, a hőséget is nehezen viseli, Lajos bácsit, a férjét ápolja, így engem küldött, hogy nézzek körül" – mesélte a Blikknek a színművésznő megbízottja, Zoltán, aki gyakran segít Pécsi ügyes-bajos dolgainak intézésében.

"A művésznő ügyvédjénél volt a kilakoltatásnál felszerelt zár kulcsa, de hiába próbáltam vele kinyitni a bejárati ajtót. Igyekeztem kideríteni, mi történhetett, beszéltem a végrehajtóval, aki megerősítette, jó kulcs van nálam, valami a zárral történhetett..."

Zoltán Pécsi Ildikóval és az ügyvédjével egyeztetve másnap zárat cserélt és bejutott, ám meglepve fedezte fel, hogy a lakást újra birtokba vették.

"Amikor a lakatossal visszatértem, a szakember megállapította, hogy régi a zár, pedig a kilakoltatásnál újat szerelnek be, azaz valaki lecserélhette. A művésznő arra kért, készítsek fotókat az ingatlan állapotáról, és meglepődtem: kimosott, száradó alsónadrágot, élelmiszer-maradékot, számítógépet, bokszkesztyűt, mindenféle ruhaneműt találtam, míg a fürdőszobában tisztálkodási szereket és fogkefét. Egyértelmű, lakott a ház" – mondta Zoltán, akinek a szomszédok megerősítették, hogy az unoka ismét ott van, a motorja, az autója a ház előtt parkol.

Zoltán a fiatalemberrel is tudott beszélni, kérdezte, mikor viszi el a holmiját, amire azt a választ kapta, hogy ezt a szülei intézik. Pécsi Ildikó sóhajtva vette tudomásul, hogy a jelek szerint az unokája újra a budai házban él. 

"Nekem már nincs erőm ehhez. Lajosom nincs jól, nagyon beteg, nem hagyhatom magára, hiszen magam is alig bírok menni. Teljesen tönkrementünk már! A kilakoltatás előtt hosszú évek hallgatása után háromszor is meglátogatott, hogy maradhasson. Nem engedtem, de ezek szerint ez mit sem számít..." – mondta Pécsi Ildikó, hozzátéve: ha képes lesz rá, megteszi a szükséges jogi lépéseket.

Ügyvédje, dr. Magyar György szerint az ingatlan tulajdonosaként a színésznő magánlaksértés miatt tehet magánvádas feljelentést, valamint az önkormányzatnál kérhet birtokvédelmet.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?