HŰHA

Lilu nem kímélte Tóth Andit: Kirívó vagy!

Tóth Andi azt állítja, nem direkt öltözködik lengén, csupán a stílusát követi.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Tóth Andi kendőzetlen őszinteséggel vallott Lilunak az őt ért kritikákról, a magánéletéről, és arról, miért mutat magáról folyamatosan kirívó, szexi képeket a közösségi médiában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Tóth Andi azt állítja, nem érdekli mások véleménye

Tóth Andi azt állítja, nem érdekli mások véleménye. Nem másoknak szeretne megfelelni
Fotó: YouTube

Lilu kendőzetlenül elmondta Andinak, hogy kirívónak tartja őt! Szerinte sokan pontosan ezért bélyegzik meg az énekesnőt, mert túl sokat mutat magából.

„Ez egy stílus. Miért lenne a gardróbomba olyan dolog, ami nekem nem tetszik? Most sincs kint semmim, viszont extravagánsan öltözöm. Álszentség az, hogy villantok... Mert nem villantok, csak felöltözöm” – reagált Andi, azonban Lilu tovább kérdezgette őt. Főként arról, hogy mi az oka annak, hogy így öltözködik.

„Szereted, ha megnéznek az utcán, vagy arra megy ki ez, hogy rengeteg lájkot kapj? Esetleg arra, hogy ismeretlen arcok odaírják mennyire szexi vagy? Azt gondolom érzed, hogy a kettő között van összefüggés. Ha a testedből sok látszik, akkor arra Józsi biztosan írni fog... Ez imponál neked? Neked erre szükséged van?” – szegezte a kérdéseket a fiatal énekesnőnek Lilu.

„Én leszarom! Engem nem érdekel ez” – vágta rá Tóth Andi, aki szerint azért idegesíti ilyen formában az embereket, mert meri vállalni magát, kiáll a véleménye mellett. Az énekesnő mostanában többször is szerepelt a botrányaival kapcsolatban, legutóbb Tóth Gabi mondta el róla a véleményét.

A teljes videót itt tudod megnézni!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?