HŰHA

Csöcsös maugli: Lábas Viki véletlenül Tolvai Reninek küldte el, mit gondol róla

Tolvai Reni és Lábas Viki között egy félrecímzett üzenet miatt vált kellemetlenné a helyzet: Viki véletlenül Reninek küldte el az őt sértegető véleményét.
  • Szerző: ripost

Tóth Andi és Tóth Gabi botránya után ismét roppant kellemetlen eset történt a sztárvilágban. Lábas Viki, a Margaret Island énekesnője nyilván valamelyik barátjának akarta átküldeni nem éppen hízelgő véleményét Tolvai Reniről, ám véletlenül pont neki küldte el azt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Tolvai Reni nem hitte el, hogy Lábas Viki nem akarta sértegetni.

Tolvai Reni nem hitte el, hogy Lábas Viki nem akarta sértegetni (Fotó: Markovics Gábor / Ripost)

„Csöcsös maugli” – továbbította Reninek a róla írt üzenetet mire az énekesnő csak egy kérdőjellel válaszolt – szúrta ki a Bors.

tolvai reni és lábas viki üzenetváltása

Lábas Viki akkor került kellemetlen helyzetbe, amikor Tolvai Reninek küldte el, mit gondol az énekesnőről. (Fotó: Instagram / Tolvai Reni)

Viki ekkor magyarázkodni kezdett.

„Imádlak, egyszerűen annyira szexi vagy, besz**ás!” – próbálta menteni a helyzetet, Reni azonban átlátott a szitán. Lábas Viki azonban tovább próbálkozott, ezzel még bajosabbá tette a beszélgetést. „Bocsánat, én ezt pozitívumnak szántam! Alig várom, hogy láthassam, elnézést, ha ez most sz**ul jött ki!”

tolvai reni és lábas viki üzenetváltása

Hiába próbálta szépíteni a helyzetet, Reni átlátott rajta
(Fotó: Instagram / Tolvai Reni)

Tolvai Reni ezután megírta az énekesnőnek a véleményét, miszerint szerinte az első, becsmérlő üzenetet nem neki akarta átküldeni.

„Nem, nem, csak nem ismerjük egymást, ezért csapódik le így, nem szabadkozom! Egyszer lehet, hogy összesodor az élet, és akkor megbeszéljük!” – fogalmazott Viki, ám azt már nem lehet tudni, mit válaszolt erre Reni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?