HŰHA

Tagadja a leszbikus viszonyát a Spice Girls tagja

A két énekesnő között nem volt semmi, legalábbis ezt állítja a másik fél, Geri Horner. A csapat tagjait azonban nagyon szereti és már várja a turnét.
  • Szerző: Ripost

Nemrégiben döbbentette le a rajongókat vallomásával Spice Girls tagja, Mel B, aki azt állítja, hogy annak idején lefeküdt kolléganőjével, Geri Hornerrel. Ginger Spice a hírek hallatán teljesen elzárkózott, még a lánybanda tagjai sem érték el, nem vette fel a telefont és nem válaszolt az üzenetekre sem. Félő volt, hogy a Spice Girls idei visszatérő turnéja is veszélybe kerül.

Most azonban a 46 éves Geri kiadott egy közleményt, amelyben tagadja, hogy leszbikus kalandja lett volna a 43 éves Mel B-vel. A kétgyermekes sztáranyuka azt mondja, hogy mélyen megbántották azok a pletykák is, amelyek szerint egy egész évig kapcsolatban is voltak 1994-ben. Geri megnyugtatta a rajongókat, hogy alig várja a turnét, de amit Mel B állít, az „egyszerűen nem igaz” és szeretne ezen továbblépni.

A Daily Mailhez eljuttatott közleményben a következő állt:

„Geri imádja a Spice Girls-t: Emmát, Melanie-t, Melanie-t és Victoriát is. Szeretné, ha a rajongók tudják, hogy az utóbbi hírek egyszerűen nem igazak és nagyon nagy fájdalmat okoztak a családjának. Előre kell tekinteni, ezért Geri már alig várja, hogy lássa a lányokat és a rajongókat a turnén, jól érezzék együtt magukat és közös emlékeket szerezzenek.”

Gerinek két gyermeke van, a 12 éves Bluebell és a kétéves Monty, a rajongóinak pedig boldog anyák napját kívánt vasárnap - külföldön ugyanis ekkor ünneplik -, a saját édesanyját is köszöntve.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Variációk karácsonyi zserbóra
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?