HŰHA

Szomszédok újra: Beszólogatott egymásnak Ábel Anita és Németh Kristóf!

A színésznő azzal viccelődött, hogy akkora sikereket ért el az egy évtizeden keresztül futó sorozattal, hogy bőven volt mit a tejbe aprítania.
  • Szerző: Ripost

Sosem hallott titkokat árult el a Szomszédokról a sorozat egykori szerelmespárja, Ábel Anita és Németh Kristóf. A két színész a csütörtöki Reggeli Show vendége volt, és izgalmas történetekbe avatták be a hallgatókat. Egy csipkelődős vita során Anita, aki 13 évesen került a sorozatba azzal viccelt, hogy 14 évesen már saját otthont tudott venni a gázsijából.

„Én magántanuló voltam, mert nekem voltak más munkáim is, Anitával ellentétben…” – kezdte viccesen Kristóf, mire Anita rögtön lecsapta a labdát.

Azt viszont nyugodtan elmondhatod, hogy te ingyen játszottál a sorozatban, én viszont vettem egy lakást már tizennégy évesen!

 – jegyezte meg humorosan Anita, aki azt is elmesélte, hogy bizony nem volt könnyű feldolgoznia az őrületes népszerűséget.

„Mondjuk ki, hogy azért gyerekfejjel megélni ezt nem volt olyan egyszerű. Én nem voltam magántanuló, rendes nappali gimnáziumba jártam, mert nem szerettem volna kimaradni a kamaszéveimből. De azért kemény volt: mikor tíz-tizenöten a villamosmegállóban körbevesznek, és te szeretnél láthatatlanná válni… Én megküzdöttem ezzel” – mondta el őszintén a színésznő.

Németh Kristóf azonban Anita tökéletes ellentéte volt, saját bevallása szerint szerette a népszerűséget.

„Én szórakoztam azzal, hogy kimentem az utcára csütörtök este, és azt élveztem, hogy a nyitott erkélyeken keresztül hallatszik a lakásból a Szomszédok” – árulta el nevetve a színész.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?