HŰHA

Súlyos döntést hozott az Egy rém rendes család sztárja, kés alá feküdt

A színésznő nehéz időszakon van túl, de mindent megtesz, hogy egészségét megőrizze.
  • Szerző: Ripost

A 45 éves Christina Applegate-nél korábban mellrákot diagnosztizáltak, ezért a melleit is el kellett távolítani. Mivel rendelkezik a rákot okozó génnel, nemrégiben súlyos döntést hozott.

"Két héttel ezelőtt kivették a petefészkeimet és elkötötték a petevezetékem. Az unokatestvérem is petefészekrákban hunyt el 2008-ban, ezt akartam megelőzni. Úgyhogy átvettem az irányítást a dolgok fölött" - nyilatkozta a gyönyörű édesanya, akinek kislánya, Sadie már 6 éves. A gyereket holland férjével, a zenész Martyn LeNoble-lel közösen neveli.

Applegate azt is elmondta, hogy felszabadító érzés, hogy túlesett a megelőző beavatkozáson:

Most már csak azt remélem, hogy nem üt el a busz.

- idézte a tréfálkozó sztárt a Daily Mail.

A színésznő 2008-ban teljesen új életmódra tért át, miután diagnosztizálták nála a rákot. Kizárta az életéből szinte az összes vegyszert és kerüli a stresszt. Sorstársainak is azt tanácsolja, hogy nagyon figyeljenek oda, hogy mit juttatnak a szervezetükbe, az egész család étkezzen vegyszermentesen.

A sztárcsalád még a zöldségeket is maga termeszti, hogy biztos legyen a dolgában. Applegate persze tudja, hogy nem mindenki engedheti meg magának az organikus termékeket, de azt mondja, hogy érdemes értük egy-két élvezeti cikkről lemondani.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?