HŰHA

Schmuck Andor pajzán meglepetéssel készült Valentin-napra

A Tisztelet Társaságának elnökének nem kell a szomszédba mennie egy kis kreativitásért és erotikus fantáziáért.
  • Szerző: Doris

Schmuck Andor kissé szomorúan vette tudomásul, hogy idén a korlátozások miatt a szerelmesek napján sem viheti el étterembe fiatal feleségét, Esztert.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Schmuck Andor Valentin-nap

Andor emlékezetes ajándékot eszelt ki feleségének (Fotó: Ripost)

Bár a romantikus éttermi kaland idén álom marad a számukra, a politikusról köztudott, hogy egyáltalán nem kell a szomszédba mennie egy kis kreativitásért és csibészségért.

Épp emiatt döntött úgy, hogy egy kis pajzán gasztronómiai kalanddal és képzeletbeli utazással teszi izgalmassá a szerelem és a vágy ünnepét!

„Husszonnégy óra alatt a Föld körül – ez a neve az egész napos, rendkívül izgalmasnak ígérkező programnak, amit kitaláltunk magunknak. A forgatókönyv a következő: Eszter is és én is felírunk két-két országnevet egy papírra, majd a cetliket egy borítékba rejtjük. Egyet kiválasztunk, és onnantól kezdve az egész nap annak az országnak a hangulatát idézi majd! Legyen szó zenéről vagy gasztronómiáról” – kezdte a -nak Schmuck, aki így könnyen lehet, hogy egész nap Adriano Celentanót hallgat majd vagy éppen Edith Piafot, és közben csigát eszik.

A nagy dobás mégsem ez, hanem, hogy Andor egy erotikus magánszámmal is készül, hogy elvarázsolja fiatal feleségét.

„Azt gondoltam el, hogy meztelenül fogom felszolgálni a vacsorát! De aztán rájöttem, nincs olyan zsúrkocsi, ami elbírna, így letettem erről az ötletről” – mondta nevetve a Tisztelet Társaságának elnöke.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?