HŰHA

„Imádom, szeretem, rajongok érte” – Vele állt össze Schmuck Andor

A romantikus beállítottságú politikus a napokban olyan telefonhívást kapott, hogy először azt hitte, megnyílik alatta a föld.
  • Szerző: Doris

Schmuck Andornak eddig is voltak már szárnypróbálgatásai az éneklés terén (tavaly Singh Vikivel, azt megelőzően pedig Fodor Zsókával fakadt dalra a Szenes Iván Emlékesten), most azonban igazán kemény fába vágta a fejszéjét!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Imádom, szeretem, rajongok érte” – Vele állt össze Schmuck Andor

Fotó: Facebook

A mindig optimista politikus ugyanis a Kossuth-díjas Bangó Margit duettpartnere lesz, a népszerű nótaénekesnő február 12-i búcsúkoncertjén, ami azt jelenti, hogy élőben kell dalolnia, és bizony a táncot sem fogja megúszni.

„A történethez hozzátartozik, hogy nekünk Margittal van egy előéletünk. Tizenegy évvel ezelőtt készítettünk egy jótékonysági lemezt. Felénekeltünk három dalt, elküldtük a CD-t mindenféle fontos embernek, és azt mondtuk, hogy nincs ára a korongnak, viszont azt az összeget, amit gondolnak érte, azt küldjék el. Összegyűlt több mint félmillió forint, amivel szegény sorban lévő családokon segítettünk. Azóta rengeteg víz lefolyt a Dunán, egészen a hétfői napig. Nagyon jóba vagyok Margittal, imádom, szeretem, rajongok érte. Felhívott hétfőn telefonon, és feltette a nagy kérdést: énekelnék-e vele” – kezdte a -nak a Tisztelet Társaságának elnöke, aki ekkor úgy érezte magát, mintha maga Michelangelo kérte volna fel festeni. Úgy volt vele, hogy ez nem neki ciki, így fejest is ugrott élete egyik legnagyobb kihívásába.

Bár az egyelőre titok, hogy Schmuck mit fog énekelni a színpadon, a politikus annyit elárult, hogy szabályosan kettéállt a füle, amikor értesült a dalválasztásról.

„Minden egyes porcikámtól távol áll a dal, amit elő fogok adni, sőt, a Margitnak sem igazán komfortzónás a feladat. Jövő héten kapom meg a kottát, utána kezdődik a próbafolyamat. Most, hogy kicsit kijózanodtam a telefonhívás után, van bennem drukk rendesen, de hát mát késő, hogy visszalépjek” – elmélkedett Andor, aki már arra is gondolt, hogy füldugót fog osztogatni a nézőknek megelőzésképpen.

„Legrosszabb esetben mindenkit meghívok valamire a büfében” – nevetett Schmuck Andor, aki egészen új oldalát fogja megmutatni a közelgő koncerten, és még az sem kizárt, hogy a közönség soraiban megtalálja a régóta keresett nagy Ő-t.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?