HŰHA

Rubint Réka végignézte, ahogy lánya 4000 métert zuhan

Különleges szülinapi ajándékot kapott idén Lara a szüleitől. Zuhant és lebegett egy szélcsatornában, mindezt barátnői társaságában!
  • Szerző: Ripost

A korábbi évek tapasztalatiból kiindulva bátran kijelenthető, hogy a Schobert családban minden jeles esemény kapcsán meglepetésekre lehet számítani. Így volt ez már több születésnap és házassági évforduló esetében is, Lara születésnapja sem maradhatott ki a sorból.

Noha a nagylány október 6-án született, titkos bulijára most került sor. Nem is akárhol! Bizarr helyszínre, a Csepel Vas és Fémművekbe hívta össze lánya barátnőit nagy titokban Rubint Réka. Itt lehet ugyanis kipróbálni a szélcsatornás lebegést. Épp ilyen helyeken tréningeztetik az ejtőernyősöket: a szélcsatornában a magasból zuhanást lehet imitálni. Réka mindenképpen élményt szeretett volna lányának ajándékozni, idén ezt a lehetőséget választotta.

Lara persze nem tudott semmiről... Réka azzal csábította a Csepel Vas és Fémművek területére - ahol a szélcsatorna működik - , hogy egy szokásos fotózáson kell részt venniük. Persze a kiskamasznak pont ehhez egyáltalán nem volt kedve, így amikor a helyszínen meglátta barátnőit, elérzékenyülten pityeredte el magát. Rékát megszeppenten átölelte és ezt súgta a fülébe: "Anya, én annyira szeretlek!"

Három héttel a születésnapja után ugyanis nem gondolta, hogy még mindig várja őt meglepetés. A titokban meghívott kislányok - osztálytársak, edzéstársak, illetve alakreformos gyerekek - gyertyával és tortával várták barátnőjüket, majd együtt vágtak bele a nagy kalandba.

De hiába a gyors kiképzés, és a kalandvágy, azért mégiscsak félelmetesnek tűnt az irdatlan szélcsatorna. Alulról iszonyatos erővel dübörög fölfelé a levegő, erre kell ráfeküdni a lebegéshez. Lara - biztos, ami biztos - előreengedte öccsét, Norbit, így ő próbálta ki elsőként a "zuhanást".

Majd Lara következett, és láthatóan élvezte a kalandot. Egy oktató segítségével különböző pozíciókat is kipróbált, felemelkedett és süllyedt az erős szélben. Másfél percig kitartott, ez 4000 méter zuhanásnak felelt meg.

"Olyan érzés volt, mintha repültem volna. Többször álmodtam már ilyet, de sosem gondoltam, hogy egyszer a való életben megtörténhet. Fantasztikus volt!"

"Annyira szuper, hogy a barátnőim is kipróbálhatták, jó érzés, hogy együtt ünnepelhettünk, erre a napra örökké emlékezni fogunk!" - árulta el boldogan Lara. 

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Rögtön puha mézeskalács
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?