HŰHA

Rohammentő vitte kórházba Delhusa Gjont

Ünnepelni indult, majdnem tragédia lett a vége. Delhusa Gjon egy jachtról zuhant a betonra, azonnal elájult, rohammentő vitte kórházba. Az énekest a veszprémi kórház sürgősségi osztályára szállították, ahol ellátták, rengeteg fájdalomcsillapítót kapott.
  • Szerző: Ripost

Delhusa Gjon maga sem gondolta volna, hogy egy ártatlan kiruccanásból, akár tragédia is lehet. Az énekes a hétvégét Balatonfüreden töltötte, mert egy buliba volt hivatalos. A Gemini együttes minden nyáron ott lép fel, idén a szokásos balatoni bulijuk jubileumát ünnepelték, amire meghívták Delhusa Gjont is. A partin még minden rendben volt, ám éjszaka egy ballépésnek köszönhetően bekövetkezett a baj.

Fotó: Facebook

Az esetről elsőként a zenész egyik barátja értesítette a -ot, azonban később Delhusa is megerősítette a hírt. Erőtlen hangon szólalt meg, még hívásunkkor is sokkos állapotban volt. „Elnézést kérek, ha furcsa a hangom, de rengeteg fájdalomcsillapítót kaptam a kórházban, kicsit kába vagyok”- kezdte Delhusa, majd részletesen beszélt az ijesztő éjszakáról. „Este még minden rendben volt, még énekeltem is a Gemini együttes buliján, aztán egy barátunk felajánlotta, hogy aludjak a jachtján. Mikor éjszaka hazaértem, már nagyon sötét volt. A fedélzeten valahogy olyan szerencsétlenül léptem, hogy kiestem a hajóból, és lezuhantam a partra. Több métert zuhantam és azonnal elájultam. Szerencsére ott volt néhány barátom, akik segítettek magamhoz térni. Mindenem fájt, szinte mozdulni sem tudtam. Rettegtem, hogy megsérült a gerincem vagy a vesém. Az egyik barátom azonnal felajánlotta, hogy aludjak egy szállodában, egy kényelmes szobában, de végül a hajón éjszakáztam”- emlékezett vissza a zenész, aki csak azért maradt a fedélzeten, mert úgy érezte, a fájdalomtól egy lépést sem tud megtenni.

Másnap reggel sem lett jobban, mentőt kellett hívni hozzá. „Felébredtem, minden porcikám fájt és nem kaptam levegőt. Felhívtam egy barátomat, aki azonnal orvost hívott hozzám. A doktor belső vérzésre gyanakodott, ezért rohammentőt hívott és bevittek a Veszprémi kórház sürgősségi osztályára. Rettenetesen éreztem magam, de legalább azt tudtam, hogy jó kezekben vagyok. Megröntgeneztek, megvizsgáltak és kiderült, hogy elrepedt egy bordám. Rengeteg fájdalomcsillapítót kaptam, most aránylag jól érzem magam. Persze tudom, ha elmúlik a gyógyszerek hatása még sokáig fájdalmaim lesznek, de annak örülök, hogy ennyivel megúsztam”- szögezte le az énekes.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?