HŰHA

Rettenetes hírt kapott George Clooney, ez a kép mindent elárul

Az 58 éves színésznek és feleségének teljesen víz alá került a birtoka a napokban.
  • Szerző: Ripost

Angliában hatalmas áradásokat indított a Dennis vihar, az országban 12 éve nem tapasztaltak a helybéliek ennyire durva természeti jelenséget. Két nap alatt annyi eső hullott, mint máskor egy egész hónapban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Sokak otthona víz alá került, ami rengeteg embernek okozott súlyos anyagi károkat. George Clooney és Amal Clooney 12 millió fontos, azaz 4,8 milliárd forintos Berkshire-ben található birtokát sem kímélte a vihar – írja a Daily Mail.

Fotó: Profimedia

Ahogy a felvételeken is látható, a közel két hektáros birtok nagy részét elárasztotta a víz. A sztár teniszpályáját is teljesen tönkretette a vihar.

A XVII. századi kastélyukat láthatólag nem érte kár, de további esőzéseket jeleztek az időjósok, aminek a házaspár biztosan nem örül. Nem ez az első eset, hogy a birtokukat árvíz sújtotta, 2016-ban szintén az ingatlan kertje látta kárát egy súlyos viharnak.

George és Amal Clooney angliai otthonukat még 2014-ben vásárolták meg, s 18 hónapig tartó renoválás után költöztek csak be. A házaspárnak több otthona is van a világon, például Los Angelesben, az olaszországi Laglióban, New Yorkban és Mexikóban.

És ezeket olvastad már?