HŰHA

Gömöri András Máté kitálalt Polyák Lilla gyerekeiről

Polyák Lilla tizennégy és tizenhat éves kamaszfiai bizony feladják a leckét: Gömöri András Máté ezért sokszor fegyelmezi őket.
  • Szerző: ripost

A klasszikus családfő szerepét tölti be otthon Gömöri András Máté. Polyák Lilla férje 28 éves, így nincs nagy korkülönbség közte és a színésznő tizennégy és tizenhat éves gyermekei között.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Polyák Lilla már a kapcsolatuk elején elmondta a fiainak, hogy Máté nem az édesapjuk szerepét kívánja betölteni, de családfőként igenis kell hallgatniuk rá.

Gömöri András Máté fegyelmezi Polyák Lilla gyermekeit.

Gömöri András Máté fegyelmezi Polyák Lilla gyermekeit.
Fotó: LifeTV

Ha pedig úgy alakul, akkor a fiatal színész ki is vívja magának a tiszteletet otthon. Erről a LifeTV Bréking című műsorának csütörtöki adásában beszélt.

„Most az jut eszembe, amikor nagyival szemben a két kamaszfiú kicsit bunkóbban szólal meg, mert reggeltől-estig vele vannak, sok mindent megengednek pici koruktól, meg minden. Úgy érzem, ez már átlépi azt a határt, mert nagyi, meg játsszunk, meg szórakozzunk, de azért nem beszélsz így vele meg nem szólsz így hozzá. Ott például nekem vannak nagyon jól bevált elveim, amiket egy katonatiszt édesapától és egy földművelő nagyapától vettem át. Nálam rend van, igen” – fogalmazott Máté, aki sokszor igazat ad a színésznő gyerekeinek, de vannak olyan dolgok, amiket nem hajlandó elnézni.

„Persze, én máshogy nőttem fel, de ettől még nem szólok bunkó paraszt módon a nagyanyámhoz, vagy bunkó paraszt módon az anyámhoz.”

Az ilyen esetek után előfordul, hogy a házaspárnak meg kell beszélnie a történteket, és van, amikor Polyák Lilla úgy érzi, hogy Máté túl kemény volt a fiúkkal.

„Lehet, mondom, viszont azt az energiát is meg kel kapniuk, amit én tudok hozni a kapcsolatba, nem csak azt, mint ami neki van, hogy nagyon finoman, nagyon nőiesen elbeszélget a gyerekekkel” – vélekedett Máté.

Bréking minden hétköznap 22 órától a LifeTV műsorán!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?