HŰHA

Plasztika csúcsra járatva: Így alakultak át a Kardashian-lányok 13 év alatt

Jövőre véget ér a Kardashian-Jenner klán tévéshow-ja, ami remek alkalom arra, hogy megnézzük, honnan indultak és hova jutottak külsőleg a főszereplők.
  • Szerző: The_M

2007-ben a még csak Paris Hilton szárnysegédjeként ismert Kim Kardashian az egész családjával együtt valóságshow-t indított, ami a tévétörténelem egyik legnépszerűbb műsora lett saját műfajában. Közben pedig Kim, a nővére és a húgaik nemzetközi szupersztárokká váltak azzal, hogy gazdagok és szeretik magukat mutogatni alulöltözve.

A megrendezett beszélgetésekkel, kamuvitákkal és arcpirítóan profán jelenetekkel teletűzdelt show jövőre búcsúzik majd egy utolsó, 20. évaddal. A Kardashian-Jenner lányok a 13 végigforgatott év alatt nemcsak pofátlanul híresek lettek, hanem teljesen át is alakultak. Hála a plasztikai sebészeiknek.

Kezdjük a família leghíresebb tagjával, Kim Kardashiannal. A show indulásakor még sem a saját rajongótáborral rendelkező popója, sem a keblei nem voltak akkorák, mint manapság. De az arca is egészen másmilyen volt.

Kim 2007-ben (Fotó: Northfoto)

 

A nővérek legidősebb tagja, Kourtney nem tagadta soha, hogy alakíttatott magán ezt-azt, viszont ő igyekszik a természetesség látszatát megtartani, és ő változott a legkevesebbet.

Kourtney 2007-ben (Fotó: Getty Images)

 

 

Khloé-t a rajongók mindig is kakukktojásként kezelték, mert ő alig hasonlított a testvéreire. A férfias testalkata és a Kardashianoktól szokatlan magassága miatt sokáig Godzillának csúfolták az interneten. Aztán az elmúlt években ő is talált magának egy jó sebészt.

Khloé 2007-ben (Fotó: Getty Images)

 

A show indulásakor Kim két féltestvére, Kendall és Kylie még kisgyerekek voltak. Így alapvetően nekik kellett volna a legtöbbet változniuk, hiszen felnőttek. De a természet törvényein felül is elég markáns az átalakulásuk.

Kendall és Kylie 2007-ben (Fotó: Getty Images)

A legjobban fizetett topmodellnek számító Kendall csak arcban igazíttatott magán egy picit, de nyakon alul nem kíván a nővéreire hasonlítani.

Kylie viszont Kim ikertestvérévé műtette magát, miközben 17 év korkülönbség van köztük.

A nővérek anyja, Kris is igazíttatott magán, így rajta alig látszanak az eltelt évek.

Kris 2007-ben (Fotó: Getty Images)

 

Kim, Kourtney, Khloé mostohaapja, illetve Kendall és Kylie apja, Bruce alapvetően nem férne bele a címben ígért lányok kategóriába, de hála az átalakulásának, ő nyerte a családi háziversenyt. Néhány éve nemváltoztató műtéteken esett át, és ma már Caitlyn a neve.

Bruce 2007-ben (Fotó: Getty Images)

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?