HŰHA

Őszinte vallomás: a mai napig gondol a drogra Curtis

Egy éve még Curtis drogproblémájától volt hangos az ország.
címkék:
  • Szerző: RIPOST

Egy éve még Curtis drogproblémájától volt hangos az ország, mára azonban új életet kezdett a rapper. Januárban elvonóra ment, és úgy tűnik, leszámolt a függőségével. Curtis a NőComment! című műsorban részletesen beszélt arról, mi vezetett ahhoz, hogy a tudatmódosító szerekhez nyúlt, illetve azt is elárulta, min kellett változtatnia, hogy véletlenül se essen vissza.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

„A függőség egyrészről visszavezethető édesapám elvesztéséhez, másrészről pedig ahhoz, hogy nem tudtam magammal mit kezdeni. Fellépéseken, mikor ott voltam a színpadon, az összes nő engem akart, mindenki énekelte a dalomat, tízezrek voltak a koncerten, aztán jöttek a hétfők, és háromszázhatvannál be kellett húznom a kéziféket. Ott voltam az üres szobában egyedül, és azt az érzést akartam pótolni, amit a színpadon átéltem” - kezdte a Sprektum Home-on futó műsorban Curtis, aki a rehabilitáció gyötrelmeire is visszaemlékezett. Elmondása szerint az első három hét maga volt a pokol, azonban most már hálát ad ezekért a pillanatokért.

„Rémálmok, hangulatingadozások gyötörtek. Ebben az időszakban minden az elvonásról szólt, addig nem is kap az ember kezelést, azt várták, hogy lehessen valamit kezdeni az illetővel” – mondta Curtis, aki hat héten keresztül volt bent az elvonón, ám a mai napig heti három alakalommal jár a kezelésekre. A rapper Ábel Anita kérdésére azt is elárulta, hogy Szabó Győzőhöz hasonlóan az ő életében is örök nyomot hagyott a drog, és ezt már nem tudja kitörölni soha.

„Aki olyan szinten fogyasztott tudatmódosító szereket, mint én, annak mindig figyelnie kell. Sok embert eldobtam, mert vannak olyan személyek, akikről ha meglátok egy képet, a drog ugrik be. Nagyban befolyásol a helyszín is, vagy éppen, ha olyan zenét hallok. Ekkor egyszerűen előjönnek az érzések” – árulta el a rapper.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?