HŰHA

Nyíltan vallott alkoholproblémáiról Brad Pitt, ez volt a fordulópont

Az 55 éves sztárapuka nehéz időszakon ment végig, amikor szakított Angelina Jolie-val.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Brad Pitt bevallotta, hogy az Angelina Jolie-val való botrányos szakítása után alkoholproblémákkal küzdött. Sőt, a színész azt is elárulta, hogy bejelentkezett az Anonim Alkoholistákhoz, de nem csak ivott, drogozott is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

A sztár az utóbbi években saját démonjaival küzdött, az Anonim Alkoholisták szervezetébe akkor jelentkezett be, amikor 2016-ban elhagyta Angelina Jolie. A két színész 2005-ben hozta nyilvánosságra kapcsolatát, mindössze pár hónappal azután, hogy Pitt előző felesége, Jennifer Aniston beadta a válókeresetet.

Az 55 éves színész most a New York Times-nak ismerte be, hogy „profi” ivó lett, mielőtt Jolie-val is a válás mellett döntöttek. A gyűlések viszont segítettek az Oscar-díjas színésznek ismét józanná válni.

„Ez egy biztonságos hely, ahol alig ítélkeztek, ezért magadat sem ítélted el annyira. Elég felszabadító érzés volt ott a csúnya oldaladat is megmutatni” – vallotta be a színész, aki a kilencvenes években a hirtelen jött sztárságot sem tudta kezelni, csak a marihuána segítségével.

Pitt most azt mondja, hogy teljesen tiszta és családjára, valamint kreatív munkáira szeretne koncentrálni – írja a Daily Star.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?