HŰHA

Nem akar celebbé válni a műsorvezetőként debütáló Stohl Luca

Stohl András lánya szeretné, ha a munkája és a sikerei alapján ítélnék meg, és egyáltalán nem akar közismertté válni.
  • Szerző: Ripost

Stohl András lánya, Luca, ősztől a megújult FEM3 Café műsorvezetője lesz, de a szükségesnél többször nem szeretne a médiában szerepelni. A fiatal lány táncművészként diplomázott, a rádiózás mellett pedig most már a televíziózást is kipróbálhatja.

Luca a Lokálnak mesélt jövőbeni terveiről és arról, hogy mennyire izgalmas kaland számára a műsorvezetés.

"Szeptember ötödikétől Kinter Oszkárral fogom vezetni a FEM3 Cafét. Nem mondom, hogy a színpadi rutin miatt már teljesen magam mögött hagytam a lámpalázat, mert a kamera egészen más, de pontosan erre jók a kamerapróbák és a gyakorlás" – árulta el Luca, aki egy dolgot biztos tud, magamutogató celebbé semmiképp sem szeretne válni.

"Nem szeretnék azon közismert emberek körébe tartozni, akik hetente többször bulvárlapok címlapján szerepelnek, és akik naponta tizenöt képet posztolnak a közösségi oldalaikra, és mindig mindenkinek mindenről nyilatkoznak. Ez engem egyáltalán nem vonz, nem is érdekel.

Persze tudom, mit vállaltam azzal, hogy ezt az utat választottam, de szeretném, ha a munkám és a sikereim után érdeklődnének, és az lenne a téma, nem pedig a magánéletem, amit az eddigiekhez hasonlóan a későbbiekben is szeretnék megtartani magamnak.

Luca azt viszont elárulta, hogy több mint két éve együtt él a kedvesével, aki rendkívül megértő, teljesen elfogadja a lány életvitelét.

A fiatal műsorvezető abban is biztos, hogy a kapcsolatból idővel eljegyzés, majd házasság lesz, ha pedig minden az elképzelései szerint alakul, akkor ő lesz a legboldogabb ember a világon...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?