HŰHA

Mutatjuk, itt nyaralnak idén a magyar sztárok

Álomszép országokba látogattak el idén is a hazai sztárok, hogy kipihenhessék az elmúlt időszak fáradalmait. A semmittevés mellett azonban tartalmas programokon is részt vesznek, így igazi élményekkel térnek haza.
  • Szerző: ripost

Végre beköszöntött a jó idő, a sztárok pedig ezt ki is használják, hiszen szebbnél szebb helyekre utaznak vakációzni. A legtöbben tengerparti úti célokat választanak, ahol önfeledten lógathatják a lábukat, és élvezhetik a trópusi időjárást, de vannak olyanok, akik inkább a nagyvárosi pörgésre szavaznak.

Bochkor Gábor a NASA központját látogatta meg

Bochkor Gábor a lányával együtt ült repülőre, és egészen Amerikáig utaztak, hogy Houstonba megnézzék a NASA űrközpontját. A különleges program mellett kint élő barátaikat, Polgár Krisztáékat is meglátogatják, sőt Floridába is elutaznak pár napra, hogy strandolhassanak.

"Biztosan elmegyünk a NASA űrközpontjába, Nóri nagyon szeretné megnézni. Aztán átrepülünk Floridába, ahol strandolunk, bejárjuk a környéket, turistáskodunk. Ezután visszamegyünk Houstonba, ott pár napot még eltöltünk és jövünk haza"- mondta utazása előtt az ATV-nek a rádiós.

Vastag Csaba a rajongókkal nyaral

Vastag Csaba szinte egész nyáron dolgozik, de a pihenést mindenképpen be akarta iktatni. Idén valami különlegesre vágyott, így már hónapokkal ezelőtt elkezdték szervezni az utazást. A nyaralás különlegessége, hogy a rajongóinak egy kisebb csoportjával utazott el Horvátországba, ahol együtt bulizik a fanokkal.

"Nagyon jó ötlet volt ez a kirándulás, már el is döntöttem, hogy jövőre is megszervezzük. Szeretek együtt lenni a rajongóimmal, de a zenekari tagokkal is jókat szórakozunk. Hiába vagyunk egész évben együtt, nem unjuk meg egymást” – mondta Csaba, aki a legtöbb időt a tengeren tölti. "Sokat fürdünk, pedig épp, mielőtt megérkeztünk, mindenki arról beszélt, hogy cápák vannak az Adrián. Nem mondom, hogy nem gondolkodtam el ezen, de nem ijedtem be tőlük. Azért bevallom, inkább a hajón pihengetünk többet és néha a pohár fenekére nézünk, hiszen nyaralunk” – viccelődött az énekes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(@csabavastag) által megosztott bejegyzés,

Hajdú Péterék minden évben Cipruson nyaralnak

Hajdú Péter hosszú évek óta tér vissza gyermekeivel a mesés Ciprusra, hogy eltöltsenek néhány felhőtlen napot hármasban. Péter szívesen vinné Noncsit és Dávidkát máshová is, de ők ragaszkodnak a napfényes szigethez.

„Éppen ezekben a percekben érkeztünk meg a szokásos éves nyaralásunkról a gyerekekkel, ami megint fantasztikusan sikerült. Noncsit és Dávidod minden évben megkérdezem, hogy hová szeretnének utazni, de tulajdonképpen előre meg is vehetném a repülőjegyeket, mert tudom a választ. Még nagyon kicsik voltak, amikor először utaztunk el Ciprusra, ami annyira jól sikerült, hogy azóta is visszavágynak minden évben. Egyébként nincs is ezzel semmi baj, hiszen nekem is az egyik kedvenc úti célom…”- mondta nevetve Péter, akit éppen a reptéren értünk utol.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés,

Horváth Tomi és családja Mexikóban búvárkodik

Horváth Tamás távoli úti célt választott, hogy kipihenje magát. Feleségével, Andival és nevelt fiával meg sem álltak Mexikóig, ami igazi álomhelyszín volt mindhármuknak, hiszen egyikőjük sem járt még az országban.

"Mexikó egy csoda. Minden elképesztően szép és varázslatos kint. Kirándultunk, várost néztünk, búvárkodtunk és víziejtőernyőztünk. Rengeteg élménnyel gazdagodtunk – mondta el a Sztárban sztár leszek! zsűritagja, aki hozzátette, hogy az édes pihenéssel töltött napokat egyetlen dolog árnyékolta be. Itthon hagyták a család szeme fényét, kutyájukat, Gokut.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(@horvathtomi) által megosztott bejegyzés,

Kárpáti Rebekáék a sivatagban száguldoztak

Kárpáti Rebeka vőlegényével, Völgyi Dániellel Egyiptomban vakációzott. A színésznő azonban nem csak a tengerparton süttette a hasát, tartalmas programokon is részt vettek szerelmével.

"Egyik nap quadozni mentünk a sivatagba. Egy rövid, négyórás túrát választottunk, ami annál intenzívebb volt: harminc kilométert mentünk a sivatagban. Danival kitaláltuk, hogy mi sofőr nélkül is tudjuk manőverezni a járgányt, ezért nem kértünk segítséget. Ráadásul, amikor választani kellett, hogy a gyorsan vagy a lassan haladó csapatban szeretnénk-e lenni, mi véletlenül az előbbit választottuk" - árulta el a %%-nak Rebeka, aki a hajmeresztő kaland minden pillanatát imádta.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?