HŰHA

Michael Bubléval dolgozott: izgalmas titkokat árult el Mága Zoltán!

Michael Bublé napokban megjelent legújabb albumán szerepel szólistaként Mága Zoltán! A világhírû hegedûmûvész rendkívül büszke az új projektre, de emellett további örömhírekkel is szolgál a közönségének.
  • Szerző: Ripost

Aki azt gondolta, hogy nem lehet már tovább fokozni azt a sikert, amiért Mága Zoltán az elmúlt évtizedekben megdolgozott, nagyot tévedett!

A világhírű hegedűművész nemrégiben egy másik világsztár, Michael Bublé felkérésének tett eleget: szólistaként közreműködött az énekes legújabb, Love című albumán! A %%-nak elmondta, elégedett az eredménnyel.

"Egy fantasztikus album született, amely meggyőződésem szerint épp oly sikeres lesz, mint előző lemezei, és abban is biztos vagyok, hogy Michael Bublé a Love című legújabb albumával egy újabb Grammy-díjat söpörhet be.

Már csak azért is, mert a lemezen a világ legnagyobb és legjobb művészei működtek közre.

Például a díjat tizenhat alkalommal elnyert David Foster, a szintén Grammy-díjas Peter Erskine. Az, hogy ennek az alkotásnak, produkciónak én is a részese lehetettem, nemcsak számomra, hanem országunknak is sikert, elismerést ad" – mondta el a %%-nak Mága Zoltán, aki a nemzetközi sikerek ellenére is szerényen nyilatkozott az érdemeiről.

"A világ bármelyik pontján lépek is színpadra, ott elsősorban hazámat, Magyarországot képviselem, a magyar zenei kultúrát népszerűsítem, és országomnak hozok dicsőséget. Az Egyesült Államok legnagyobb, százhúsz milliós nézőközönségével rendelkező közszolgálati televíziócsatornáján, a PBS már a második önálló show-mat tűzte műsorra, amely jelenleg is nagy sikerrel fut, és ez elsősorban magyar zenei kultúrát és országunkat népszerűsíti. A külföldi koncertjeim, a Hegedűvel a világkörül címmel zajló turném is éppen ezért egyfajta missziós szolgálat."

A hegedűművész 2019-es éve is rendkívül eseménydús lesz. Hagyományos újévi koncertje mellett 2019 áprilisában a Carnegie Hall-ban, majd Ausztráliában, Kínában, Indiában, Oroszországban, Kanadában, Új-Zélandon, Izraelben és számos európai nagyvárosban is fellép. Sikerének titka talán éppen a szerénységében rejlik.

"A mai napig lámpalázas vagyok minden fellépés előtt, de úgy gondolom, ezzel minden művész, vagy színpadon szereplő ember így van. Mert a művészet és a közönség iránti alázat van bennünk, és ahogy említettem, minden egyes fellépés fontos és értékes. Szerencsére a drukk gyorsan feloldódik bennem, és csak a zenére, a közönségem reakciójára koncentrálok. Most azon izgulok, hogy 2019. január elsején, a XI. Budapesti Újévi Koncerten minden eddiginél fantasztikusabb előadással köszönthessem az Aréna közönségét, és az új esztendőt" - fogalmazott a Prima Primissima-díjas hegedűművész.

És ezeket olvastad már?