HŰHA

Mi történt? Barna szépséggel bulizott Dobó Kata szerelme

A pár nemrégiben cáfolta ugyan, hogy megromlott volna a kapcsolatuk, de a sztárfodrász mégsem Katával bulizott a hétvégén.
  • Szerző: Buster

Dobó Kata és Zsidró Tamás között, úgy tudjuk, tombol a szerelem. Nemrég azonban a sztárfodrász arról mesélt, hogy mostanában alig látják egymást. Ezt Zsidró az elfoglaltságaikkal magyarázta, hiszen Dobó Kata éppen az első saját rendezésű filmjét forgatta, ő pedig sokat dolgozott. Sokan már ezt is árulkodó jelként értelmezték, de az valóban feltűnő, hogy mostanában megritkultak a közösségi oldalakra feltöltött képeik. Dobó Kata legutóbb június közepén osztott meg közös fotót Zsidróval. De az furcsa volt, hogy Liptai Claudia esküvőjére külön érkeztek és külön is távoztak. Egy hete pedig arról cikkeztek a lapok, hogy a sztárfodrász a gyerekeivel utazott Egyiptomba, Kata nélkül.

Hogy valóban válságban lenne a kapcsolatuk, azt nem tudni, azonban érdekes, hogy péntek éjszaka Zsidró Tamás egy ismereten hölggyel érkezett a Balaton Soundra. Egy szemtanú szerint egész este látványosan sugdolóztak. Mondhatnánk, hogy Kata a készülő elsőfilmes rendezése miatt maradt távol a partitól, de úgy tudni, hogy a forgatások éppen néhány napja értek véget.

"Örültem, amikor megláttam Zsidró Tamást, mert nagyon szeretem Dobó Katát, és azt reméltem, ő is ott lesz.

Ezért is lepett meg annyira, hogy Tamás mellett egy nagyon szép barna lányt láttam egész este.

A David Guetta-koncert közben végig sugdolóztak, majd együtt folytatták a bulit a VIP-ben. Italt rendeltek a bárpultnál és csatlakoztak egy kisebb társasághoz”

– számolt be a %% napilap hétfői számában egyik olvasónk.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?