HŰHA

Megtörtént végre, erről beszélgetett Beyoncé és Meghan Markle

A két díva gyereknevelési tippeket osztott meg egymással vasárnap este, amikor mindketten részt vettek az Oroszlánkirály bemutatóján.
  • Szerző: Ripost

Beyoncé és Jay-Z vasárnap este találkozott Meghan Markle-lel és Harry herceggel az Oroszlánkirály európai premierjén. A sztárpár Sussex hercegének és hercegnéjének gyermeknevelési tanácsokat adott, majd a két anyuka meg is ölelte egymást.

A 37 éves Meghan hercegné és a 34 éves Harry herceg a Leicester Square-en találkozott a popcsillaggal és férjével. Beyoncé azt mondta a hercegnének, hogy Archie gyönyörű baba és bevallotta, hogy rajong a hercegi párért.

A szülők a gyermeknevelésről is beszélgettek, Jay-Z pedig azt tanácsolta Meghanéknak, hogy „mindig szakítsanak időt magukra is”.

Sussex hercegnéje fekete Jason Wu ruhában jelent meg az estén. A ruha több mint 3 454 fontba, azaz átszámítva több mint 1,2 millió forintba került. Ez volt egyébként Meghan hercegné harmadik nyilvános megjelenése a héten azután, hogy Wimbledonban egy rajongói kép után kisebb botrány tört ki.

A kis Archie-t a múlt héten titkos szertartás keretében keresztelték meg, a szülők pedig a keresztszülőket sem nevezték meg – írja a Daily Mail.

És ezeket olvastad már?