HŰHA

Megtörte a csendet, magánéletéről vallott Szabó Ádám

Járványhelyzet ide, vagy oda, Szabó Ádám elhatározta, hogy ez az év a zenélés mellett bizony a kőkemény edzésről fog szólni. A Sztárban Sztár hetedik évadának győztese néhány hét alatt elképesztően kigyúrta magát, miközben mások csak ábrándoznak arról, hogy eljuthassanak az edzőterembe!
  • Szerző: Doris

Szabó Ádámnak tavaly nyáron a Sztárban Sztár indulása előtt már sikerült nyolc kilót fogynia, mindössze két hónap alatt. Bár a fiatal énekes egészen addig hajlamos volt halogatni a dolgokat, akkor elhatározta, hogy nem lesz saját maga ellensége és bizony minden energiájával az edzésre koncentrál.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Instagram

Így tett most is, miután elhatározta, idén minden eddiginél jobb formába szeretne lendülni. Még akkor is, ha a koronavírus miatt egyelőre minden fellépése elmarad. Ádám, amikor éppen nem a stúdióban dolgozik legújabb szerzeményein, az edzőteremben izzad órákon át, és titkon talán bízik benne, hogy a változást a szebbik nem képviselői is észreveszik.

„Szerencsére sikerült megoldanom, hogy a koronavírus ellenére lejárhassak edzeni. A mozgás hónapok óta nagyon fontos része az életemnek, nemcsak testileg, de szellemileg is feltölt. Erre most különösen nagy szükségem is van, hiszen én is nehezem a bezártságot, valamint azt, hogy nem léphetek színpadra” – kezdte a -nak Ádám, aki kicsit azt is sajnálja, hogy a korlátozások miatt mostanában nagyon nehezen tud ismerkedni.

Habár a Sztárban Sztár alatt naponta kapta ostromolták a fiatal lányok, akik közül sokan bizony intim képekkel is bombázták, Ádám akkor élvezte a szingliséget, nem akart meggondolatlanul fejest ugrani egy új kapcsolatba. A műsor után pedig drámai ok miatt nem randizott: szeretett nagymamáját próbálta óvni, akivel egy háztartásban élt.

Imádott nagymamája viszont sajnos tavaly november végén elhunyt, a lesújtó hírt Ádám a Facebookon jelentette be. Ez azt is jelenti, hogy az énekes szabadon ismerkedhetne, de ideálisnak mondható randi helyszín híján inkább kivár.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ádám Szabó (@szaboadamofficial) által megosztott bejegyzés

„Most nincs itt az ismerkedés ideje. Hol is találkoznék a kiszemelt lánnyal, ha nyolcra már otthon kell lennünk? Megmondom őszintén, nem kergetem a kapcsolatokat, bár lennének érdeklődők” – tette hozzá Ádám egy kissé hamiskás mosollyal.

 

És ezeket olvastad már?