HŰHA

Megszólalt Tolvai Reni, ez a véleménye Tilla durva beszólásáról!

Az énekesnőt a mûsorvezető durva megjegyzéssel illette, ám Reni egy nappal később már elásta a csatabárdot Tillával.
  • Szerző: Ripost

Nem túl szerencsés megjegyzést tett Till Attila a vasárnap esti Sztárban Sztárban Tolvai Renire. A műsorvezető kedvesen éneklő hóembernek nevezte az énekesnőt, aki a népszerű mexikói sorozatsztár, Thalía Sodi bőrébe bújt.

A zsűri tagjai közül Liptai Claudia és Stohl András szerint Reni tökéletesen végrehajtotta a feladatát, míg Papp Szabi és Majka unták magukat a produkció alatt. Utóbbi csak négy ponttal jutalmazta az énekesnőt.

„Ne már! Ennek a kedvesen éneklő hóembernek nem adsz elég pontot?” – kérdezte Tilla, mire Claudia rögtön felkapta a fejét.

„Mekkora egy görény vagy, Tilla! Azt mondtad, hogy kedvesen éneklő hóember?! Lemegyek és leütlek, komolyan! Azért, mert nincs semmi más az életedben... Ezt pont te mondod, és pont ma, tényleg?” – kelt ki magából Claudia, miközben Reni csak zavartan mosolygott.

A stúdióban jelenlevők jól láthatták, hogy amikor már nem vette az énekesnőt a kamera, elkomorult, és sértetten nézett maga elé. Láthatóan rosszul esett neki Tilla megjegyzése.

„Tilla el akart sütni egy poént, de ez nem jött össze” – kezdte a %%-nak Reni.

„Ezt ő is azonnal megérezte, de már tudom, hogy nem sértésnek szánta. Azt, hogy mindig, mindenki a melleimmel van elfoglalva, megszoktam, a fehér ruhában pláne két nagy golyónak tűntek. Lehet, hogy nem volt szerencsés Tilla megjegyzése, de szándékos sem, ezért nevettem velük. Meglepett, hogy ez a nézők részéről is ennyire fel lett fújva, részemről nincs harag” – mondta lapunknak az énekesnő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?