HŰHA

Megmutatta, ilyen körülmények között kell élnie Bódi Sylvinek

A modell a Fülöp-szigeteken vállalt önkéntes munkát.
  • Szerző: Ripost

„Előfordul, hogy elfogy az áramunk. Nem nagy kaland. Elővesszük a gyertyákat, olajlámpásokat, a zseblámpákat és az élet megy tovább” – kezdte az Instagram-oldalán Sylvi, aki pár hete utazott el a Fülöp-szigetekre, hogy önkéntesként segítsen megtisztítani az óceánpartot és a korallzátonyokat. A modell ez idő alatt már megtapasztalt szinte mindent: kígyó szökött a bungalójába, áram és gáz nélkül maradtak, ám őt ez egy cseppet sem zavarja. Sőt, kifejezetten élvezi, hogy a természetben élhet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bódi Sylvi / Instagram

Legutóbbi bejegyzésében arról is beszámolt, hogy a szigeten csupán egyetlen falu található, ahol körülbelül százan laknak. Nincsenek kiépített utak, közvilágítás, a települést csak hajóval lehet megközelíteni. Ráadásul a lakosokat egyetlen kisbolt látja el, ahol csak cukrot és cukros üdítőket lehet vásárolni, ezért Sylviék maguk készítik el az ételeket.

„Ami van a szigeten az kókuszdió és hal. Amikor átsétáltam a falun, akkor láttam pár helyen mangó és banánfát is. Az itteni emberek egyszerű ételeket esznek: általában saját maguk által fogott halat rizzsel” – jegyezte meg a modell.

 

És ezeket olvastad már?