HŰHA

Meghan édesanyja alig várja unokáját, de apja különösen viselkedik

Doria azonnal reagált a gólyahírre, Thomas Markle viszont nem így tett. Mindenesetre a leendő szülők nagyon boldogok!
  • Szerző: Ripost

Hétfő reggel jelentette be a Kensington-palota, hogy gyermeket vár Meghan hercegné. Nagy örömmel fogadta a hírt Meghan édesanyja is, Doria, aki most nagyon boldog és várja, hogy üdvözölhesse első kisunokáját - írja a Daily Mail.

Harry herceg és Meghan Markle első kisbabája várhatóan jövő tavasszal érkezik. A gólyahírrel kapcsolatban korábban már beindultak a találgatások, de ami különös, hogy most, a hivatalos bejelentés után sem kommentálta lánya várandósságát Thomas Markle.

Doria Ragland viszont már nagyon készül, megszervezte ugyanis Londonba költözését, hogy mindvégig lányával és unokájával lehessen, valamint egy babápolással kapcsolatos tanfolyamon is részt vett.

Harry és Meghan első gyermeke a hetedik helyet foglalja majd el a brit trónutódlási sorban, majdani nagypapája, vagyis Károly trónörökös, valamint Harry bátyja, Vilmos herceg, Vilmos három gyermeke, valamint édesapja után.

A hercegi házaspár első gyermekének trónöröklési helyét immár nem befolyásolja, hogy fiúnak vagy lánynak születik, ugyanis a brit kormány kezdeményezésére elindított reformfolyamat eltörölte a királyi fiúutódok trónutódlási elsőbbségét.
   
Meghan hercegné terhességéről a királynőt állítólag már pénteken értesítették, Eugénia hercegnő, az uralkodó harmadik gyermeke, András yorki herceg leányának esküvőjén.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?