HŰHA

Macsóvá változik tánc közben: Antonio Banderasnak képzeli magát Emilio

Az énekes gőzerővel készül a Dancing with the Stars első adására. Szinte nincs olyan nap, hogy ne táncolna!
  • Szerző: Ripost

Emilio a fellegekben jár, mióta felkérést kapott a Dancing with the Stars című műsorba! Az énekes bevallotta, azóta minden percet táncolással és gyakorlással tölt, sőt úgy érzi magát, mintha a világhírű színész, Antonio Banderas bőrébe bújt volna.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors

„Az egyik lábam Michael Flatley, a másik Michael Jackson! Most szinte minden percet táncolással, gyakorlással töltök. Alig vártam, hogy Tinának is megmutathassam mit is tudok. Olyan táncot nyomtam neki, mint egy igazi latin macsó, Antonio Banderas!” – kezdte Emilio, a Sláger TV-n látható Drága családomban. Az énekes belead apait-anyait a táncolásba. Felesége bár igyekszik mindenben támogatni, némi kritikát is megfogalmazott férje kijelentésével kapcsolatban.

„Mióta Emil készül a műsorra, táncolva közlekedik. Táncolva megy fürdeni, fel az emeletre, de még a kertbe is szambázva megy ki. Nagyon jó ritmusérzéke van, a lépései is jók, de az, hogy egy pontos koreográfiát kell majd tartania kihívás lesz neki. Ő a freestyle-ban igazán jó. Most még messze van Banderastól. Már a magasságánál eleve megbukik a dolog, igaz Emil szerint ő 174 cm magas, amit addig mondogatott, mígnem falhoz állítottam és megmértük. Próbált lábujjhegyre állni, de persze szerinte én csaltam a méréssel” – árulta el Tina.

És ezeket olvastad már?