HŰHA

Lady Gaga olyan szájmaszkokat hord, hogy az arcod leszakad

A koronavírus-járvány kitörése óta az első komoly díjátadót rendezték meg New Yorkban, és Lady Gaga volt az est legnagyobb főszereplője.
  • Szerző: The_M

A pandémia miatt a legtöbb nagy szórakoztatóipari és sporteseményt töröltek vagy elhalasztották, de az MTV-nél úgy döntöttek, hogy ők megrendezik a Video Music Awardsot az eredeti időpontban. Persze szokásos formában nem lehetett megoldani a több ezer fős díjátadót, ezért trükköztek egy kicsit. Két hét alatt előre felvették a díjak átadását, a bevonulásokat és a fellépéseket egyesével, miután minden érintet letöltötte a 3 napos karanténját. Majd hétfő hajnalban úgy adták le a tévében összevágva a gálát, mint ahogy a korábbi évek élő show-i zajlottak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A különleges MTV gálán az óvintézkedések miatt mindenki biztonságban volt a vírustól, de Lady Gaga ettől függetlenül példát akart mutatni az egész világnak, és végig maszkban volt.

Összesen ötször vett át díjat, egyszer pedig énekelt, és mindegyik alkalommal más és más extrém jelmezben állt a mikrofonhoz, és mindegyik maskarához másik maszk is párosult.

Gaga reméli, hogy az összes rajongója követi a példáját, és mindig maszkban mennek emberek közé.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?