HŰHA

Különleges mozgalmat indított el Sári Évi, csatlakozz te is!

Az énekesnő szeretné, ha az emberek meglátnák a rosszban a jót is.
  • Szerző: Ripost

Különleges kihívást indított el az interneten Sári Évi! Az énekesnő szerint mostanában túl sok negatív inger éri az embereket, és bár a kialakult helyzet ellen nem tud tenni semmit, szeretne egy kis vidámságot csempészni a magyarok otthonába.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

„Nincs olyan ember, akinek ne lenne rossz, ami történik. Én mindenhez úgy állok hozzá, hogy próbálom a jó oldalát nézni, de bevallom, most azért nekem is vannak rosszabb pillanataim. Éppen ezért döntöttem úgy, hogy abbahagyom a facebookos kommentek és hírek olvasását, mert negatív hatással van rám... Viszont, ha az ellenkezőjét látod, és pozitív dolgokról olvasol, az a lelkednek is jó” – kezdte a -nak Évi, aki szeretné, hogy az emberek meglássák a jót is, hiszen mindenkivel történik legalább egy örömteli dolog naponta.

Az énekesnő ezeket a pillanatokat szeretné összegyűjteni a #maradjpozitív kihívás keretein belül, hogy a történetekkel inspirálhassák egymást az emberek. Évi az Instagram-oldalán például minden este megoszt egy számára kedves pillanatot, ami éppen aznap történt vele.

„Az elmúlt napokban például olyan emberekkel beszéltem hosszasan telefonon, akikkel amúgy nem szoktam. Most van időnk beszélgetni. Én például elkezdtem olvasni egy könyvet is, és vannak online angol óráim. A korábbi énektanárom pedig kitalálta, hogy minden nap háromkor online jelentkezik be egy rövid beéneklésre. Annyira jó volt, de szomorú is. Nem tagadom, elsírtam magam. De most meg kell tanulnunk ezzel együtt élni!” – fogalmazott a népszerű énekesnő.

#maradjpozitív #deneateszten #hanemfejben Hát akkor folytassuk, amit tegnap elkezdtünk! Kíváncsian várom, hogy milyen volt a mai napotok, mi volt az a pillanat, történés, akármilyen apróság, ami a helyzet ellenére, vagy épp annak következtében jó érzéssel töltött el benneteket. 😊 Nekem ma az egyik legjobb dolog volt, hogy részt vettem egy online jóga órán, amit Molnár Miki tartott az instagramján. Régebben jártam Miki óráira, szuper edző, de egy pár éve már nem él Magyarországon, így különösen örültem, hogy újra "vele" jógázhatok. Isteni volt! 😊🙏 Ha szeretnétek visszanézni, akkor a sztorijában még megtaláljátok, holnap pedig élőben is lehet csatlakozni hozzá, 18.00-tól. Insta profilja: @trainwithmiki #sáriévi #sarievi #onlineyoga #trainwithmiki #yoga

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?