HŰHA

Különleges esküvőre volt hivatalos Horváth Éva

A műsorvezető több hete utazott el Balira, a rengeteg program mellett pedig még egy menyegzőn is részt vett.
  • Szerző: RIPOST

Sokan cserélnének most szívesen Horváth Évával, hiszen a műsorvezető már több hete egy egzotikus szigeten, Balin vakációzik. Az utazása legszebb pillanatait természetesen a rajongóival is megosztja, így tett legutóbb is, mikor egy helyi, balinéz esküvőn járt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

Éva a beszámolója alapján egy hatalmas lakodalomba csöppent, ahol a vendéglistán az egész falu szerepelt, ám nem csak ez volt az egyetlen furcsaság. A hindu szertartásra ugyanis egy különleges sminkben érkezett az ifjú pár.

„A menyasszonyt és a vőlegényt körülbelül 3 órán keresztül sminkelik, hogy ebben a nagy melegben egész nap ilyen szépek maradjanak” – írta az Instagram-oldalán Éva, aki több fotót is megosztott az eseményről. Többek között az ifjú párral készült közös felvételt is.

Balinéz esküvőn jártam❤️ ha kíványcsiak vagytok , milyen egy “wedding ceremony” nézzétek meg a videókat a storyban is ☝️ Egyébként a menyasszonyt és a vőlegényt kb 3 órán keresztül sminkelik, hogy ebben a nagy melegben egész nap ilyen szépek maradjanak ! #congratulations #wedding #weedingceremony #bali #indonesia #ubud #village #travel #travelgram #igtraveller #travelaroundtheworld

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?