HŰHA

Kitálalt Zimány Linda, elege lett a pletykálkodásból

Miután elterjedt róla egy fotó, egy focistával hozták hírbe. Most elmondta, valójában milyen kapcsolatban állnak.
  • Szerző: Ripost

Egy focistával hozták hírbe a szingli Zimány Lindát, aki nem érti, mi a szenzáció abban, ha puszit ad egy barátjának. Most elmesélte, milyen kapcsolat fűzi Guzmics Richárdhoz.

A Bors is felhívta Zimány Lindát, hogy az új szerelemről kérdezze, miután elterjedt róluk egy puszis fotó, de kiderült, hogy teljesen más az igazság.

"Egy hotel mellett lévő étteremben voltam. Ilyenkor mindig a szálloda előtt álló fiúknak adom oda az autóm, akik leviszik a parkolóba, ha kell, le is mossák, amíg eszik a vendég. Ez egy bárki számára igénybe vehető szolgáltatás, s ezzel a lehetőséggel élt Ricsi is, aki más ügyben járt arra. De egyszerre értünk a hotel elé. Amíg az autónkra vártunk, addig három percet, ha beszéltünk, s a végén puszit adtunk egymásnak" – nyilatkozta a Borsnak a csinos ügyvédnő, aki évek óta ismeri a focistát, mert korábban egy baráti társaságba jártak.

Zimány Linda szerint ismertsége miatt nagyon nehéz párt találnia. Egy ilyen szituáció pedig csak tovább bonyolítja a helyzetét.

"Ha egy civil nő ad egy baráti puszit egy ismerősének, arról senki nem gondolja, hogy bármi köze lenne a férfihoz. De egy ismert embert azonnal összehoznak az­zal, akit megpuszil. Ez nonszensz. De egyébként is, 33 éves, két éve szingli nő vagyok, akár ismerkedhetnék is. De így nehéz lesz. Már előre félek a nyártól, a fesztivál-szezontól. Bármelyik ismert sportolóval, színésszel, zenésszel beszélgetni fogok, akkor mindennap megírják majd, hogy vele járok?" – tette fel felháborodottan a kérdést Zimány Linda.

Linda azt is elmondta, hogy Guzmics Richárd csak nevetett az újságcikkeken.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Méteres, a karácsonyi asztal dísze
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?