HŰHA

Kiderült Diana féltve őrzött titka? Erre vetemedett a hercegnő

Diana féltékenysége miatt súlyos dolgokat tett, de fontos megérteni, hogy kétségbeesésében cselekedett.
  • Szerző: Ripost

Újabb részletek láttak napvilágot Diana hercegnő életéről, illetve a közte és Kamilla között dúló rivalizálásról. Az ugyanis köztudott, hogy miután bejelentették Károly herceg és Diána hercegnő szakítását, a nyilvánosság háborgott, és Kamillát okolták a házasságuk bukásáért.Korábban nyilvánosságra került egy titokban felvett, Károly herceg és Kamilla közt lefolytatott privát beszélgetés.  A felvételen elhangzottakat elítélte a nyilvánosság, főleg azért, mert mindössze egy hónappal Károly és Diána szakítása után jelent meg. A felvételen Károly herceg beismeri, hogy nem tud Kamilla nélkül élni.

Ezek után Kamilla lett a legjobban utált nő egész Nagy-Britanniában. Többen sértő leveleket küldtek neki, és voltak, akik gúnyos telefonhívások során próbálták megbántani.

Csakhogy Diána sem érezte magát jobban, 1993-ra elszigetelte magát a barátaitól és családjától, és egyre paranoiásabb lett. A tophir.hu azt írja, volt, hogy az éjszaka közepén névtelenül hívogatta Kamillát, hogy elmondja neki, veszélyben van. A rivalizálás ezután tovább folytatódott, de a helyzetet már nem tudta megváltoztatni a hercegnő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?