HŰHA

Imádják a fiatalok, internetes mém lett Palik Lászlóból

Palik László megihlette a fiatalokat! Az utóbbi időben több internetes mém készült az Exatlon műsorvezetőjéről, most pedig egy külön Instagram-oldalt is létrehoztak, ahová naponta töltik fel a viccesebbnél viccesebb fotókat.
  • Szerző: RIPOST

„Minden nap egy Palik, az orvost távol tartja!” – olvasható azon az Instagram-oldalon, amelyet a műsorvezető egyik lelkes rajongója hozott létre. A profil pár nap alatt nagy népszerűségre tett szert, ami nem is csoda, hiszen rendkívül szórakoztató fotókat láthatnak azok, akik követik. Természetesen csak Palik Lászlóról készült képeket lehet nézegetni az oldalon, ám nem a megszokott formában. Az Exatlon Hungary és a Fuss család, fuss! forgatásán készült felvételeket megszerkesztik, és olyan szerepekben mutatják be a műsorvezetőt, mint Elvis Presley, a Chicago Bulls kosárlabdázója, vagy éppen pápaként mosolyog vissza ránk. Az abszolút közönség kedvenc azonban az a fotó, amelyen Palik a Parlament előtt jetskizik a Dunán.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László / Ripost

Nem csoda, hogy a fiatalok azonnal felkapták az oldalt, ám nem csak ők, de Palik László is követi. Bevallása szerint nagyon jókat nevet a kollégáival az alkotásokon, és természetesen mindig naprakész a legújabb tartalmakból. A -nak elárulta, számára ez is egy pozitív visszajelzés abban, hogy mennyien követik a műsort és a munkásságát.

„Nagyon örülök, hogy ennyien szeretik az Exatlont, és ilyen kreativitásra ösztönzi a fiatalokat. A kollégáimmal halálra röhögjük magunkat nap mint nap, az újabbnál újabb ötleteken” – mondta lapunknak a műsorvezető. Ám nem csak ez az egyetlen platform, ahol a tinédzserek kiélhetik a kreativitásukat. Palik László már a TikTokon is hatalmas sztárnak számít, ugyanis rengeteg fiatal az ő hangján szólal meg a rövid videókban, de több híresség is kedvet kapott ahhoz, hogy a műsorvezető szerepében is kipróbálja magát.

 

Az exatlon pápája, Palik László #azegyháznevében #exatlon #exatlonhungary #exatlon2020 #hungary #palik # #laszlopalik #exatlonbajnokok #exatlonkihivok #bajnokok #kihivok #piros #kek #mertilyenazexatlon #ittbarmimegtortenhet

És ezeket olvastad már?