HŰHA

Ijesztő jelenet: Élő adásban lett rosszul Tóth Andi, itt vannak a részletek

Bár a nézők ebből semmit sem vehettek észre, Tóth Andi rendkívül nehéz perceket élt át a Sztárban Sztár múlt vasárnapi élő show-jában! Második produkciója után olyan rosszul lett, hogy ki kellett támogatni a stúdióból!
  • Szerző: Doris

Tóth Andi számára a múlt vasárnapi élő show is úgy indult, mint az összes többi. Fleur Eastként minden babért learatott, vadító és energikus volt, bezsebelte a maximális 40 pontot, majd sietett átalakulni, hiszen ezt követően Elvisként kellett színpadra lépnie. Ez az alakítása is lenyűgözte a zsűrit, így elégedetten ülhetett le a páholyba.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ám ezután ijesztő dolog történt.

Fotó: Ripost

Andi arcáról lehervadt a mosoly, elsápadt, látszott rajta, hogy nagyon nincsen jól. Ez azonnal feltűnt Bereczki Zoltánnak is, aki aggódva fel is tette a kérdést:

„Andi, jól vagy?”

Bár Andi intett, láthatóan nem volt jól, de mivel kezdődött a következő produkció, nem tudtak többet beszélgetni. Az énekesnő kissé erőtlenül ivott néhány korty vizet, majd a következő leállásban Zoli megkérdezte tőle, hogy gyógyszert vett-e be. Ebből a nézők persze semmit sem láthattak. Andi bólintott, és néhány percig úgy tűnt, valóban ura a helyzetnek.

A legaggasztóbb fordulat azonban ezután történt!

Azt láttuk, hogy a végső győzelemre is esélyes versenyzőt a stábtagok támogatják ki a kamerák kereszttüzéből.

Fotó: Ripost

Miközben az ország házibulija folytatódott, Andi legalább 40 percre eltűnt, senki sem tudta, mi történik vele, mindenki csak remélhette, hogy nincs nagy baj. Végül Andit sikerült visszakísérni a stúdióba, de innentől kezdve is nagyon vigyáztak rá, a lépcsőn is csak segítséggel tudott felsétálni.

Fotó: Ripost

Szerencsére az adás végére Andi összeszedte magát és persze gond nélkül jutott tovább az elődöntőbe. A megkereste az énekesnőt, aki egyébként egész múlt héten gyengélkedett, 39 fokos lázzal és mandulagyulladással küzdött. Andi bővebben nem szerette volna kommentálni a történteket. Annyit elárult, hogy valóban nem érezte jól magát, de hétfőn már forgatott és minden energiájával a vasárnapi elődöntőre készül.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?