HŰHA

Így tartja távol magát a drogoktól Curtis, óriási a kísértés

A rapper apás szülésre készül. Állítja, gyermeke miatt a későbbiekben is nemet tud mondani a drogokra.
  • Szerző: Ripost

Akár élete végéig terápia tarthatja távol a drogoktól Curtist. Mint kiderült, hathetes elvonulása során új dalokat is írt."Hat hét alatt nyolc dalt írtam, ebből épül fel az új lemez. Akkor tudok alkotni, ha a legmélyebben vagy a legmagasabban vagyok. Az első tíz nap volt a legkeményebb, amikor az elvonási részt éltem meg: rémálmok és rosszullétek kínoztak. Tudtam, végig kell csinálnom, hiszen a szerelmem előtte mondta el nekem, hogy várandós" - mesélte a Borsnak Curtis.

A rapper arról is beszélt, hogy apás szülésre készülnek, és a gyermeke miatt biztos benne, hogy képes a későbbiekben is nemet mondani a drogokra.

"Hét hónapon keresztül hetente háromszor járok egy mentális tréningre a mentorommal. Nincs már sóvárgás, kísértés persze van, de jól tudom kezelni: mikor kínáltak, tudtam nemet mondani. Ez sok helyen az éjszakai élet velejárója, nem lepődöm meg. Szerencsére mára elfogadták, hogy nem élek a szerrel, de tudom, egész életemben dolgoznom kell rajta, hogy ne essek vissza" - mondta Curtis, aki ezt is megemlítette, hogy kibékültek Majkával, megbeszélték a dolgaikat, de nincs még tervben közös munka.

És ezeket olvastad már?