HŰHA

Hoppá, magyar színésznővel zárkózott be egy lakásba Brad Pitt

Osvárt Andi első filmszerepe a világsztárral volt, ám arra nem számított, hogy a színész átírja a forgatókönyvet.
  • Szerző: RIPOST

Osvárt Andi azon szerencsés nők közé tartozik, akik személyesen is találkozhattak Hollywood szépfiújával, Brad Pitt-tel, sőt, a magyar színésznő még forgathatott is a sztárral. Az azonban, ami Andival történt a kamerák kereszttüzében, keveseknek adatik meg.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: NőComment! / Sprektum Home

„Egy válogatón voltam Budapesten, másnap pedig csörgött a telefonom, hogy Brad Pitt-tel kéne egy közös jelenetet forgatnom. Ez a Kémjátszma című film volt, és Robert Redford külföldi unokahúgát játszottam. Életem első szerepe volt” – mondta a Spektrum Home-on látható NőComment! műsorában Andi, aki azt is elmesélte, hogy a világsztár a forgatókönyvet egy kicsit átírta. Ahelyett ugyanis, hogy faképnél hagyta volna a színésznőt, inkább bezárkózott vele egy lakásba.

„Nagyon be voltam tojva. Az volt a jelenet, hogy Brad bekopog hozzám, én ajtót nyitok, majd útbaigazítom. Már a forgatás előtt látta rajtam, hogy nagyon be vagyok feszülve, ezért lepróbáltuk többször a jelenetet, aztán forgott a kamera. Ő bekopogott, én ajtót nyitottam, megkérdezte, hol van nagybátyám és válaszoltam. A szerepe szerint itt az következett volna, hogy hátat fordít, de ehelyett belépett a lakásba, becsukta maga mögött az ajtót, és kettesben maradtunk. A stáb persze elkezdett tapsolni és fütyülni...” – mesélte a színésznő, aki több részletet is elárul a vasárnapi epizódban.

És ezeket olvastad már?