HŰHA

Hoppá, Ambrus Attila keményen beszólt a celebeknek!

Az egykori rablót élőben kapcsolták az Appra magyar! stúdiójában, ahol markáns véleményt formált a hírességekről.
  • Szerző: Ripost

Csütörtök este élőben kapcsolták az Appra magyar! stúdiójában Ambrus Attilát, akinek az életéről készült filmet a napokban mutatták be a mozikban.

Az egykor Viszkis rabló néven elhíresült keramikus a műsorban arról beszélt, hogy a börtönviselt emberek is megérdemelnek egy újabb esélyt az élettől. 

"Mindenkinél megvan a változás esélye, ez mindig a személyiségtől függ, és attól, hogy ki mennyire erős karakter, határozott személyiség. (...) Én egy picit szerencsés vagyok, mert tudom a dolgomat. Az, hogy tizenhárom évet ültem, nyilván azt jelenti, hogy torzult az én személyiségem is, de azt gondolom, hogy nekem nincs más lehetőségem, csak az, hogy tisztességesen éljek" - fogalmazott Ambrus, aki úgy gondolja, sokat tett azért, hogy visszailleszkedjen a társadalomba.

Amikor Liptai Claudia megkérdezte, hogy vajon Ambrus Attila megérdemli-e a médiafigyelmet, az egykori rabló meglepő választ adott.

Köztem és a celebek között - már elnézést kérek mindenkitől - az a különbség, hogy én értek néhány dologhoz.

Ezzel nem akarok senkit megbántani, de az a helyzet, hogy én keményen megdolgoztam és megbűnhődtem azért, amit elkövettem" - mondta Ambrus.

A szavazatok alapján a nézők is egyetértettek Ambrussal, túlnyomó részük szerint mindenki megérdemel egy újabb esélyt, csak a gyilkosok és az erőszaktevők nem.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?