HŰHA

Nem hisznek neki az emberek: Harry herceg népszerűsége vészesen csökken

Már az alattvalók rajongásában sem reménykedhet: az egykor sokak által imádott királyi sarj népszerűsége erősen megcsappant.
  • Szerző: ripost

Nem áll jól Harry herceg szénája, már ami az alattvalók rajongását illeti. Diana hercegné kisebbik fiát egykor mindenki imádta: a rosszcsont kisfiúból ugyan balhés kamasz vált, de Harry így, a hibáival is szerethető maradt a népe számára, akárcsak világszerte.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ezt az idillt azonban az utóbbi időben alaposan sikerült tönkretennie: amióta feleségével, Meghannal úgy döntöttek, elhagyják a királyi családot, és új életet kezdenek, egyre kevesebben szimpatizálnak vele.

harry herceg

Harry herceg népszerűsége sosem látott mélységekben van
Fotó: AFP

Mindezt tetézte az idén márciusi interjújuk, amit Oprah Winfrey-nek adtak, és amelyben kemény állításokkal támadják Harry családtagjait.

A helyzet mostanra odáig fajult, hogy egy felmérés szerint a britek nagy része már egy szavát sem hiszi el a hercegnek.

A YouGov felmérése szerint idén szeptemberre Harry népszerűsége 34%-ra csökkent, míg idén áprilisban még 43%-on állt. Felesége, akit egyébként sem fogadtak el könnyen az alattvalók, szintén nem áll jól: mindössze 26%-on áll a kedveltsége.

Guy Martin, a Forbes újságírója szerint Harry helyzete az Egyesült Királyságban egyre rosszabb, mert a britek már nem hisznek a herceg egy szavának sem – írja a Daily Star.

„Ennek nem csak az az oka, hogy gátlástalan módon kilépett a királyi családból, bár ez fájdalmas folyamat volt, ami lényegében még mindig tart” – fogalmazott az újságíró.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezek a legjobb ünnepi főételek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?