HŰHA

Kitálalt a bennfentes: ez lehet Harry herceg és Meghan Markle terve

Meghan Markle és Harry herceg egy jól informált ismerős szerint komoly lépésre szánják el magukat, aminek köze van Vilmoshoz és Katalinhoz.
  • Szerző: ripost

Harry herceg és Meghan Markle azt szeretnék, ha Vilmos herceg és Katalin hercegné meglátogatná őket az Egyesült Államokban. Egy bennfentes szerint a hercegi pár szeretné helyrehozni a kapcsolatát a királyi család tagjaival, főleg Vilmosékkal.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

meghan markle

Harry és Meghan békülnének
Fotó: AFP

Bántja őket, hogy másfél éve, amióta Amerikába költöztek, Harry egyetlen családtagja sem látogatta meg őket. Pedig, amennyiben Vilmos és Katalin hajlandóak lennének Kaliforniába látogatni a gyermekeikkel, egy 15 millió dolláros kastélyban kapnának szállást, ahol lesnék minden kívánságukat.

Meghanék ugyanis békülni szeretnének a nézeteltérések után.

„Biztosak abban, hogy nincs jobb módja annak, hogy félretegyék nézeteltéréseiket, mint ha minőségi időt töltenek együtt a kaliforniai napsütésben, távol attól a negativitástól, amellyel Angliában szembe kell nézniük” – mondta el egy ismerősük a Heart Worldnek.

Arról, hogy Vilmosék miként döntenek, egyelőre nincs hír, de mivel a Covid miatti szigorítások enyhültek az USA és az Egyesült Királyság között, könnyen lehet, hogy átruccannak a békülős nyaralásra Amerikába.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?