HŰHA

Harry herceg kiteregeti a szennyest, 20 millió dollárt fizetnek neki a következő botrányért

Sussex hercege önéletrajzi könyvet ír, amelyben állítólag minden kényes részletre fény derül az életéből.
  • Szerző: WM

Egészen pontosan nem tudni, hogy mi vette rá Harry herceget arra, hogy könyvet írjon az eddigi életéről, de sokan arra tippelnek, hogy a kiadó által ígért 20 millió dollár (kb. 6,2 milliárd forint) komoly szerepet játszott a döntésében. A Penguin Random House egyelőre nem közölt pontos megjelenési dátumot, de a kiszivárgott hírek szerint jövő karácsonyra időzítenék Harry emlékiratának polcra kerülését, ami azt is jelentené egyben, hogy az ünnepi időszak legkelendőbb ajándéktárgya lehetne Nagy-Britanniában és szerte a világon.

Sussex hercege is megszólalt az üggyel kapcsolatban, mint mondta:

első kézből származó leírása lesz az életemnek. Pontos, és teljesen őszinte. Nem úgy írom ezt, mint a herceg, aminek születtem, hanem mint az ember, akivé váltam. Bízom benne, az hogy elmesélem az életemet, a sikereimet, a hibákat, amiket elkövettem, a leckéket, amiket megtanultam, segít megmutatni, hogy nem az a fontos, honnan származunk, hanem hogy több közös van bennünk, mint gondolnánk.

Hogy a sejtelmes mondatokkal mire célzott Harry, azt csak ő tudatja, de sokan arra számítanak, hogy az év botránykönyve lesz a visszaemlékezés.

Harry és Meghan bosszúszomjasan ültek le Oprah-val beszélni

Harry és Meghan Oprah show-jában egyszer már kiterítették a szennyest. Igaz, több állításukról is kiderült utólag, hogy hazugság.
Fotó: Northfoto

Harry és felesége Meghan egyszer már megmutatták, hogy képesek egyetlen interjúval felkavarni az állóvizet, egy könyve pedig rengeteg lehetőséget kínál arra, hogy Harry kiírja magából az évtizedek alatt felgyülemlett sérelmeket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?