HŰHA

Három dolog, amit biztos nem tudtál a TikTok bombázó királynőjéről

Farkas Timi egyre népszerűbb a közösségi oldalakon, az Instagramon is 400 ezer követője van!
  • Szerző: Doris

Farkas Timi vitathatatlanul az egyik legnépszerűbb Youtuber, és nem csak azért, mert elképesztően jól néz ki! Timit 400 ezren követik az Instán, ám ez még nem minden, ő a Tik Tok királynője!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Instagram

Most megosztunk róla néhány olyan izgalmas titkot, amit még biztos nem hallottál!

1. Mindig naprakész

Timinek barátai, követői rendszeresen küldenek híreket, így nincs olyan, amiről ő lemaradna. Leginkább jövés-menés közben pillant rá a nap történéseire, de ha valami különösen foglalkoztatja, akkor nekiül, utána olvas, és véleményeket is kikér egy adott témában. Állítása szerint a podcast nem az ő világa, mert sosincs türelme végighallgatni egyet sem. Neki is szól hát az új Origo Hírcast, ami hétfő, szerda és péntek délutánonként mindössze 10-15 percben foglalja össze a nagyvilág legfontosabb történéseit.

2. Közel egymillióan látták a mellkisebbítő műtétjéről készült videóját

Egy-egy YouTube videója kb. 10 óra alatt készül el. Volt persze olyan videó is, aminél 5 óra alatt lezajlottak az előkészületek, a felvétel, a vágás és a feltöltés, de olyan is akadt, aminek a vágása több mint 30 órát vett el a nyersanyag mennyisége miatt. Őszintén beszélt a kisebbítő mellműtéte kapcsán minden fájdalomról, kellemetlenségről, úgy érzi, sikerült segíteni azoknak, akik korábban nem tudták, hogy mivel jár egy ilyen operáció.

3. Profikra bízza magát, ha edzésről vagy szépségápolásról van szó

Edzésben Timi szereti a változatosságot, szokott úszni, futni, kondizni, biciklizni, korizni, sőt, még boxolni is. A leghatékonyabbnak mégis az edzőtermi edzést találja. Sajnos utóbbit időbeosztása miatt nehéz összehozni, de azért nagyon igyekszik. Az utóbbi években számos praktikát ellesett kozmetikus barátnőjétől, de az esetek nagy részében inkább rábízza a dolgot.

@timiifarkasPONTOSAN ?????????? sokaig ?❤️♬ Originalton – _anni_

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?