HŰHA

Zaklatás, gyújtogatás, NAV-balhé: Íme a Gáspárék legnagyobb botrányai

Bár a Gáspár-család vitathatatlanul egy nagyon szerethető família, valamiért vonzzák a kalamajkát. A Ripost összegyűjtötte Győzikéék legnagyobb balhéit, amiktől napokig volt hangos a sajtó!
  • Szerző: Doris

Minden rosszindulat nélkül, de létezik az az embertípus, aki szinte mágnesként vonzza a zűrös szituációkat és keveredik botrányba, legtöbbször az akaratán kívül. Nos, a Gáspár-család pont ilyen, de talán ezért is szeretjük őket annyira, hiszen viccesek, spontának és igazán olaszosak. Bea ráadásul fantasztikusan főz!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A összeszedte azokat botrányokat, amik miatt nagyon sokat beszéltünk Győzikéékről az elmúlt évek során. Lássuk!

Gáspár Győző NAV-botránya

Fotó: Máté Krisztián (MK) Ripost

A Romantic frontemberének otthonában 2017 áprilisában tartottak házkutatást, amikor készpénzt, ékszereket és autókat is lefoglaltak a NAV munkatársai. Győzike ellen költségvetési csalás és sikkasztás miatt indult nyomozás. A showmant többek között azzal vádolták, hogy az édesapja érdekkörébe tartozó egyik cég számlájáról 50 millió forintot vett ki, ami után nem adózott. Végül, a NAV később hozott határozata szerint „a beszerzett bizonyítékok alapján nem lehet minden kétséget kizáróan bizonyítani azt, hogy a sikkasztás bűntettét elkövette volna.„

Tavaly januárban a Nógrád Megyei főügyészség emelt vádat Győzike ellen. A vádirat szerint 2012 és 2016 között több nagy értékű személyautót hozott be külföldről, majd azokat több cégen keresztül eladta, az értékesítéshez kapcsolódó közterheket azonban nem fizette meg. Összesen tizenkilencmillió forinttal károsította meg az államkasszát. Az eljárás alatt végül a kárt teljes egészében megtérítette, de biztos voltak álmatlan éjszakái.

Gáspár Bea autóbalesete

Bár egy balesetet nehezen lehet botránynak nevezni, az biztos, hogy Győzike feleségének autós incidense sem volt mindennapi. Az eset 2019 novemberében történt, Győzikét és családját éjjel, a 21-es főúton érte a baleset, egyedül nagyobbik lányuk, Evelin nem volt az autóban. Bea ült a volánnál, amikor egy kétszer kétsávos úton frontálisan ütközött egy másik autóval, amely a menetiránnyal szemben haladt.

Fotó: Ripost

A bíróság egy évvel a baleset után Bea asszonyt is elmarasztalta, mivel a bíró szerint elkerülhető lett volna a baleset, ha Gáspárék nem a belső sávban mennek. A nyomozás az ügyben 2020 nyarán zárult le. Megállapították, hogy Gáspár Bea 100 kilométer/órás sebességgel haladt 90 km/óra helyett, és ugyan a baleset nem ezért következett be, megbüntették 65 651 forintra – a vétkesnek talált másik sofőr hasonló pénzbüntetést kapott. A vétkes sofőr – egy hölgy – egyébként rossz helyen hajtott fel az autópályára, az eset után pedig önként visszaadta a jogsiját.

„Mi vagyok, f*sszopó?” – üvöltötte Győzike a koncerten

Futótűzként terjedt el a neten az a videó, ami Gáspár Győző felvidéki koncertjén készült 2020 szeptemberében. A szabadtéri bulin felvett videón Győzike a színpadról üvölti le valakinek a fejét, igen csúnyán, vagy legalábbis temperamentumosan. Később persze kiderült, a vehemens viselkedésnek megvolt az oka. Volt ugyanis egy hullarészeg társaság, amelynek tagjai már az előttük fellépő szlovák zenekart is megzavarták, aztán Győzőket is megdobálták mindenfélével, sörös dobozokkal, száraz kenyérrel. Völgyi Zsuzsit is zaklatták és a közönségben is megtámadtak valakit, majd a showman néhai édesanyját is a szájukra vették. Így azért érthetőbb a videón látható jelenet.

 

Kiszivárogtatták Gáspár Evelin intim fotóit

Győzike idősebbik lánya, Gáspár Evelin egy évig élt harmonikusnak tűnő kapcsolatban egy bizonyos Gazsi Boldizsárral, ám a szakításuk után megtörtént az, ami minden nő rémálma: az ex zaklatni kezdte Evelint.

Gáspár Evelint életveszélyesen megfenyegették

Zokogott a kamerák előtt Gáspár Evelin
Fotó: TV2

Az idősebbik Gáspár-lány tavaly decemberben adta ki Boldizsár útját, miután az rettenetesen megbántotta. A férfi azonban nem tágított. Inkább az otthonuknál várta meg a lányt, hogy rávegye, kezdjék újra. Miután már telefonos üzenetekkel is hiába bombázta a lányt, zsarolásba kezdett. Olyan képeket szivárogtatott ki a netre, amiken Evelin zuhanyzik vagy éppen a vécén ül. Bár az intim fotókat hamar törölte, így is rengetegen látták azokat. A zaklatási botrány az egész családot nagyon megviselte.

A fiút most a börtön fenyegeti a kiszivárogtatott fotók miatt, Evelin pedig talán soha nem tudja majd feldolgozni a történteket. Vajon képes lesz ezután is megbízni valakiben?

 

Gáspár Zsolti öccse felgyújtotta a nádast

Mindössze néhány napot kell visszaugranunk az időben a sosem unatkozó família legújabb balhéjáig.

Ahogy azt a is megírta, a Gáspár-család március 15-én arra ért haza, hogy lángokban áll a házuk melletti nádas. Győzike akkor azt mondta, a térfigyelő kamerák felvételei alapján tudható, hogy ki volt a tettes. Már akkor sejteni lehetett, hogy az elkövető Győző testvére, Gáspár Zsolti, aki végül a Rádió 1 reggeli műsorában vallomást is tett Sebestyén Balázséknak.

Fotó: Ripost

„A gyerekeim nagyon köhögtek, allergiásak a nádra, a szél meg fújta a polleneket, ezért csináltam egy tisztasági gyújtást. Minden biztonságos volt, Győzőék csak balhéznak, Bea is jobban tenné, ha inkább a főzéssel foglalkozna. Nem jeleztem nekik, hogy tüzet gyújtok, nem vagyok én bűnöző, hogy szólnom kelljen ilyenről, főleg mert az az én telkem is. Győzőék pánikbetegek, kell nekik a hírverés, viszont én meg kiküldhetem a gyerekeimet az udvarra focizni, mert nincs nád, nincs pollen” – magyarázta Zsolti, aki úgy véli, tisztasági gyújtást végzett.

Gáspár Bea előzőleg a Facebookon Zsolti neve említése nélkül ugyan, de alaposan odamondott férje testvérének:

„Minek nekünk ellenség, ha van egy testvérünk. Arra értünk haza édesanyámtól, hogy a mögöttünk lévő nádas lángol és már szinte a kerítésünket és a garázsunkat nyaldossák a lángok. Nagyon megijedtünk, de szerencsére van kameránk, amin jól látszik az elkövető, akinek a kezében újságpapír van. Ezek szerint a Covid ennyire megbetegíti az embert, mert ugye az illető a héten ezzel haknizott, hogy Covid-beteg. Köszönjük a nógrádi tűzoltók gyors segítségét!” – írta Bea asszony.

Nos ezzel vége is a Gáspárékról szóló kisregénynek, de az biztos, hogy az életükből egy több évados Netflix-sorozat is készülhetne. Reméljük, nyugodtabb időszak köszön rájuk!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?