HŰHA

Fenyeget és szüleit terrorizálja Lópici Gáspárék fia

Beigazolódni látszik, ami eddig is a napnál világosabb volt, az idős színészre komoly veszélyt jelent az előzetesből hazaengedett fia.
  • Szerző: Buster

Vajon minek kell még történnie, hogy a hatóságok végre végérvényesen kiemeljék a családból Szilágyi István erőszakos fiát? Az idős színész nyáron egyszer már kórházba került, miután Péter módszeresen összeverte és eltörte a bordáit, de úgy tűnik, az előzetesben töltött hónapok sem változtattak a helyzeten.

A Bors értesült róla, hogy újból komoly problémák vannak a színész házában, akin újabb sérülések láthatóak. Ráadásul a szomszéd szerint, aki betelefonált a laphoz, Péter ottjártukkor zavartan viselkedett és a túl sok altatóra fogta, hogy apja ismét "összetörte magát".

"Valami nincs rendben István bácsinál. Tegnap ottjártunkkor a fia összevissza beszélt, azt mondta, hogy ott volt a rendőrség, az apja pedig rángatózott. Szerinte túl sok altatót vettek be a szülei.

A színésznek, ahogy láttam, meg volt egy kicsit sérülve a feje, a lába pedig kék-zöld volt, mintha megrúgták volna

- mondta a lapnak Humenyánszki Jolán, aki végül beismerte, hogy Szilágyi István újabb csonttörést szenvedett.

"Ebből egy szó sem igaz. Peti nem bánt minket, soha nem bántott, és a férjemnek sincs semmi baja. Hagyják végre békén a fiamat, ő nem tett semmit! Az igaz, hogy szedünk altatót, de azt az orvos írta fel, mert máshogy nem bírnánk aludni. A férjem nem tud most felkelni. Megint elesett, és eltört az ágyékcsontja..."

- vallotta be a színész felesége, majd megjelent a kapuban Péter, aki beinvitálta a lap munkatársát, akinek először összefüggéstelenül beszélt, majd megfenyegette, szüleinek pedig megtiltotta, hogy megszólaljanak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?