HŰHA

Ez nem semmi: villanyszerelő lett a magyar énekes!

Bár a zenekara nagyon népszerű, már régóta szeretett volna egy jól fizető, civil szakmát, amit most meg is szerzett.
  • Szerző: ripost

Polgári szakmát szerzett a Kelemen Kabátban frontembere! Horváth Boldi a napokban vette át a villanyszerelői bizonyítványát, miután nemrégiben elvégzett egy felnőttképzést. Az énekes másfél évvel ezelőtt döntött úgy, hogy visszaül az iskolapadba, tehát nem arról van szó, hogy a koronavírus okozta koncerthiány miatt döntött az új szakma mellett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

Gondoltam, jól jönne egy szakma, és úgy tűnik, sajnos jók voltak a megérzéseim. Én azért kezdtem ezt a képzést, mert májustól novemberig van a zenészeknek munkája, utána pedig kevesebb a fellépés. A zenémben és az alkotói tevékenységemben próbálom nagyon hitelesen és anyagiaktól függetlenül meghozni a döntéseimet, ezért a fő szempont az volt, hogy egy olyan szakmát válasszak, amiből jelenleg nagyon jól lehet keresni” – mondta el Horváth Boldi.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Horváth Boldi (@horvath_boldi) által megosztott bejegyzés

Az énekes tudja, hogy azon felül, hogy megszerezte a szakképzettséget igazoló papírt, még rengeteget kell tanulnia ahhoz, hogy igazán szakavatott legyen a villanyszerelés fortélyait illetően, de áll elébe az elkövetkezendő idők feladatainak.

És ezeket olvastad már?