HŰHA

Ez nagyon durva: Cicciolina most az olasz parlamentet is beperelte

Ilona nem riad vissza semmitől, ha igazságtalanságot érez. Megvont életjáradéka miatt ugrott neki a döntéshozóknak. Ha végzett, költözik.
  • Szerző: Buster

Cicciolina anyagi helyzete éppen egy éve vállt aggasztóvá, hiszen egy új törvény értelmében megvonták tőle havi 2000 eurós életjáradékát, amit azért kapott, mert 1987 és 1991 között parlamenti képviselő volt a Radikális Párt színeiben. Ez havi 650 ezer forint kiesést jelent az egykori pornódívának, aki ezért is döntött úgy, hogy nem csak beperli választott hazája parlamentjét, de szedi is a sátorfáját és végleg hátat fordít a taljánoknak.

Ehhez meg is lesz a kellő anyagi háttere, hiszen saját bevallása szerint öt római ingatlannal rendelkezik, amelyek közül egyelőre kettőt dobott piacra, ezek együttes értéke 250 millió forint. A fennmaradó három lakás felértékelése még folyamatban van és Cicciolina bízik abban is, hogy visszamenőleg megkapja az elmaradt 24 ezer eurót, vagyis majd 8 millió forintot is.

„Éppen néhány napja egy élő tévéműsorban sértett meg Mario Giordano, a TG4 tévétársaság korábbi elnöke, aki szerint nekem eleve nem is járt volna az életjáradék. Persze hogy kiakadtam, hiszen nem „ungabungáztam” a parlamentben éveken át, hanem képviseltem azt a húszezer választót, aki rám szavazott. Na, többek között ezért is döntöttem úgy, hogy itthagyom Olaszországot.

Pert indítottam a parlament ellen és remélem nem csak az elmaradt járandóságomat, de büntetést is fizetnek majd a végén.

Addig pedig eladom a lakásaimat. Jelenleg kettő van a piacon, egy félmillió és egy háromszáznyolcvanezer euró értékű, ha pedig ezek elkelnek, árulni kezdem a fennmaradó három lakásomat is”

- árulta el lapunknak Cicciolina, aki már egészen pontosan eltervezte magyarországi életét. Dolgozni már nem igazán szeretne, hiszen 67 éves elmúlt, de unatkozni sem fog.

"Magyarországon már nem szeretnék táncolni, inkább talán egy-egy kozmetikai cég arcaként szerepelnék néha itt-ott. Persze nem arról van szó, hogy hátra szeretnék dőlni és életem hátralevő részében csak a lábamat lógatnám, hiszen az nem én vagyok. Arra gondoltam, hogy Valéria nővéremmel nyitnék egy számmisztikával foglalkozó központot, vagy valamilyen hasonló ezoterikus irodát, hiszen ő sok éve ezzel foglalkozik”

- mesélt terveiről az egykori pornódíva, aki korábban még egy fővárosi villáról álmodott, de ma már inkább egy luxusapartmant szeretne vásárolni.

„Eleinte a Rózsadombon nézelődtem, mert egy meseszép villát akartam magamnak a nyugdíjas éveimre, de ma már másképp gondolom. Beleszerettem a Corvin-negyed újépítésű részébe. Az utóbbi időben, ha Budapesten jártam, mindig ott szálltam meg és rájöttem, hogy ott szeretnék élni."

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?