HŰHA

Ez már valami: apró bikiniben int óvatosságra Barta Sylvia!

A TV2 csinos időjósa maga is átesett a koronavíruson, ezért fontosnak tartja felhívni a figyelmet a megfelelő védekezésre.
  • Szerző: ripost

Elképesztően jó formában van Barta Sylvia! A TV2 csinos időjósán nem fog az idő, most is ugyanolyan vonzó, mint húsz évvel ezelőtt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ezt a napokban egy bikinis fotóval bizonyította, a formás idomok mellett azonban fontos üzenetet is hordoz magában a fénykép és annak szövege.

Fotó: TV2

„Két hullám között még szabadon élvezem a balatoni nyár minden szépségét. Nyaralj te is itthon, hogy még sokáig megőrizhessük a visszakapott szabadságunkat! Ha most fegyelmezetten betartjuk a távolságtartás és higiénia alapszabályait akkor van esélyünk még sokáig élvezni a nyári szabadságot!” – írta az Instagramon Sylvia.

Két hullám között még szabadon élvezem a balatoni nyár minden szépségét❣️Nyaralj te is itthon, hogy még sokáig megőrizhessük a visszakapott szabadságunkat! Ha most fegyelmezetten betartjuk a távolságtartás és higiénia alapszabályait akkor van esélyünk még sokáig élvezni a nyári szabadságot! Felelősséggel tartozunk egymásért! Törődjünk egymással! #summertime #balatoninyár #onholiday #aftercovid19 #covid19 #csodálatosbalaton #csodálatosmagyarország🇭🇺 #weathergirl #over50 #csopak #balatonfüred #bikini #newlife #healthylifestyle #nofilter #nyaraljitthon

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?