HŰHA

Ez ám az izmos test: fitneszversenyt nyert az egykori szépségkirálynő

A 2016-os Miss Earth Hungary tavaly kezdett kemény edzésbe, azóta pedig olyan izmokat növesztett, hogy azt a férfiak is megirigyelhetnék.
  • Szerző: ripost

Profi testépítőknek járó díjat nyert Oczella Eszter. Az egykori szépségkirálynő az elmúlt időszakba olyan izmossá gyúrta egyébként is formás testét, hogy azt sok férfi is megirigyelhetné.

Fotó: Keller Mátyás

„Tavaly december környékén döntöttem úgy, hogy kipróbálok egy versenyt, ehhez viszont szükségem lesz egy edzőre, így esett a választásom az edzőmre. Lacival a River Fitness kanapéján ismerkedtünk meg, aki már akkor is óriási reményeket fűzött hozzám, annak ellenére, hogy nekem továbbra sem volt semmilyen komoly tervem, elképzelésem ezzel kapcsolatban. Elkezdtük a közös munkát, és azóta is nyomjuk töretlenül” – írta Eszter, aki már ezután sikert sikerre halmozott.

MEGVAN😭😭😭🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Megnyertem az IFBB PROFI KÁRTYÁT!!!!!😭❤️🏆 @ifbb_pro_league #nowords #ifbbpro #procard #thankyou #thankyou #thankyou

„A tavaszi szezon 3 aranya, és 2 abszolút győzelme hatalmas élmény volt, viszont hatalmas terhet is rakott rám az őszi szezonomat tekintve. Mindig is maximalista voltam, ebben a sportban pedig különösen. Akár hiszitek, akár nem, szinte rettegtem, hogy nem sikerül tartani az iramot, vagy akár csak ezüst/bronz érmes leszek. De azt hiszem ez a félsz, vagy nevezzük stresszfaktornak, volt az, ami még jobban vitt előre a felkészülésemben. Végig tudtam, hogy hatalmas a tét. De tudtam azt is, hogy első szezonos versenyzőként szinte kizárt, hogy profi kártyát nyerjek, hiszen mindenki hosszú évek kemény munkájával, és próbálkozások százaival éri el. Ennek ellenére valami miatt mégis úgy éreztem, hogy ha elég keményen dolgozunk ebben a 3 hónapban, akkor akár nyerek, akár nem, nem lesz hiányérzetem” – fogalmazott Eszter.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?