HŰHA

Ez a hosszú párkapcsolat titka, felmelegített szerelmek a sztárvilágban

A pszichológusok állítása szerint a felmelegített kapcsolatoknak semmi értelme nincs, ugyanis a problémák idővel újra felszínre jönnek.
  • Szerző: TN

Erre azonban hazai sztárpárjaink rácáfolnak, hiszen viharos szakításaik után többen már házasságra és gyermekáldásra készülnek.

Curtis és Csilla, gyermeket akarnak

Curtis és felesége, Csilla 2016-ban kétszer is véget vetettek kapcsolatuknak. Elmondásuk szerint a rengeteg munka miatt távolodtak el egymástól. Február végén Curtis dominikai luxus- nyaralásán fedte fel: újra együtt van feleségével. A legfrissebb hírek szerint már a babaprojekt is tervben van.

Berki Krisztián és Hódi Pamela, esküvőjükre készülnek

Berki Krisztián és Hódi Pamela szerelme felhőtlen volt, mindaddig, amíg meg nem született kislányuk, Natasa. A rengeteg veszekedést nem bírta a kapcsolatuk, így 2015 áprilisában szétmentek. Krisztián szakításuk alatt próbálkozott Cserpes Laurával is, de alig pár hét után kapcsolatuk zátonyra futott. 2015 augusztusában azonban közös nyaralással melegítették fel szerelmüket Pamelával, olyannyira, hogy július 1-én házasságot kötnek.

Varga Viktor és Cinthya Dictator, egymásból inspirálódnak

Varga Viktor és Cinthya kapcsolata éveken keresztül igazi macska-egér harc volt. A pár kétszer is szakított, először 2014-ben, majd 2016-ban végleg elváltak ágytól, asztaltól. Az idei újévet egy közös képpel indította a pár, ezzel fedték fel, hogy újra együtt vannak. Azóta kapcsolatukat végtelen szerelemnek nevezik és több műalkotást készítettek egymásról. Szerelmükből inspirálódva készítenek festményeket és szobrokat.

Csobot Adél és Istenes Bence, külföldön kezdtek új életet

Csobot Adél és Istenes Bence kapcsolata óriási szerelemnek indult, majd Bence megijedt a kötelezettségektől és véget vetett kapcsolatuknak. A műsorvezető nagy nőcsábász hírében állt, de fél évnél tovább nem bírta Adél nélkül. Elmondásuk szerint jót tett nekik a külön töltött idő, olyannyira, hogy 2016 májusában megszületett kisfiúk, Nathan. A szerelmespár most Németországban próbál szerencsét.

Lola és Czoller Bence, együtt is dolgoznak

Lola és Czoller Bence már az esküvőjüket tervezték, amikor másfél év után 2015 szeptemberében szakítottak. Az énekesnő fél év múlva kereste fel egykori kedvesét, majd egy ebéd keretében döntötték el, újra folytatják kapcsolatukat. A pár között azóta minden felhőtlen, sőt Lola zenekarában együtt is dolgoznak, bár azóta is azt találgatják, hogy mikor fognak összeházasodni.

Dér Heni és Vincze Gábor másfél évet voltak külön

Dér Heni és Vincze Gábor négy évig alkottak egy párt. Esküvőjükre készültek, amikor 2015 nyarán szakítottak, ugyanis elmondásuk szerint nem bírták elviselni egymást. Már másfél éve voltak külön, amikor is újra egymásra találtak. Heni és párja nem nyilatkoznak, de közösségi oldalaikra feltöltött képeikből kiderül, hogy mennyire jót tett nekik a külön töltött idő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?