HŰHA

Érik a botrány: Friderikusz keményen beszólt Sebestyén Balázsnak!

A tévés legenda nem rejtette véka alá a véleményét, megvédte Ördög Nórát.
  • Szerző: Ripost

Durván kiborult Sebestyén Balázsra Friderikusz Sándor, amiért fiatalabb kollégája a Forbes magazin hasábjain szólt be Ördög Nórának.

A műsorvezető a 24.hu-n tette meg ugyanezt, mert mint írta, napokig várt, hátha a TV2 megvédi Ördög Nórát, de miután ez nem történt meg, kötelességének érezte, hogy a kétgyermekes édesanya védelmére keljen.

"Én, aki a világ televíziózását máig naprakészen követem, talán hitelesen állíthatom, Nórának helye lenne bárhol a világ televíziózásában. (...)

De hogy a lényegre térjek, hadd kérdezzem már meg: mire ez a nagyon nagy arc vagy álarc, amelyet – figyelem már jó ideje – Sebestyén Balázs visel?

- teszi fel a kérdést Friderikusz, aki itt nem állt meg, további kemény kritikákkal illette Balázst.

"Bizonyára mások is észrevették már, hogy ha nagy falatról van szó, tehát nagy esti show-król vagy többórás rádióműsorról, Balázs mellé mindig kell és szükségképpen állítanak is – vagy ő maga igényel – egy úgynevezett támasztókarót: Balázs állandó, tehát törzskarója Vadon János  (Jani), aki az esetek többségében valóban humoros szakember és akinek a poénjaihoz – legyen bármiről is szó – Balázs gyakran annyit tesz hozzá: „igen, ez így van!”, majd a maga igen egyszerű szóhasználatával megismétli, nem egyszer bután leegyszerűsítve Vadon Jani gyakran tényleg eredeti poénját."

Friderikusz Sándor azt is leírta, szerinte Balázs viselkedése sokszor a főnökeinek is kínos, erre egy 2011-es interjút hozott fel példaként, amelyben Balázs már-már kellemetlenül erőteljesen magasztalta Kolosi Pétert.

Senki nem mondta még Balázsnak, hogy az ilyen szívből fakadó nyilvános s***nyalás felnőtt korban már tényleg nagyon kínos?

A cikk zárósoraiban Friderikusz kitért arra, hogy nem véleményezte volna nyilvánosan Balázs viselkedését és teljesítményét, de az Ördög Nórával kapcsolatos eset után elszakadt nála a cérna.

Emellett viszont úgy gondolja, sem a szakmának, sem pedig a közönségnek nem szabadott volna hagynia, hogy a Balázshoz hasonló műsorvezetők ekkora teret kapjanak a magyar médiában.

Ördög Nóra férje, Nánási Pál a Facebookon köszönte meg Friderikusznak, amiért megvédte a feleségét.

Napokig fortyogott bennem a düh Sebestyén Balázs tiszteletlen kijelentésével kapcsoltban, amit Nóriról a Forbes magazinban mondott. (...) Megírtam 10 különböző választ, de végül Nóri arra kért, ne publikáljam. Szerencsére Friderikusz Sándor - a legnagyobb meglepetésemre - megtette helyettem. Köszönöm, Sándor.

Egy biztos, Balázst most keményen gatyába rázták, a kérdés már csak az, hogy mikor és hol fog reagálni a keresetlen szavakra.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?